Tarvitsetko apua?

Zoola sormusripustin

Alkaen: 8,90 €
Sis. alv
- +
Hahaa, metallisia ja kiilteleviä pikkuruisia eläinhahmoja – mutta mitä ihmettä, niissähän roikkuu sormuksia?! Nyt esittelemmekin tämän megasöpön sisustuselementin ja mitä kätevimmän sormustelineen: Zoola sormusripustin pitää sormukset järjestyksessä ja näyttää yöpöydällä tai meikkipöydällä ihanan lutuselta. Saatavissa neljä eri muotovaihtoehtoa hilpeästä kirahvista muikeaan kissan. Osta Zoola sormusripustin lahjaksi esimerkiksi tyttöystävälle tai vaimolle, kenelle tahansa sormusten rakastajalle. Sormukset säilyvät Zoolassa aina tallessa eivätkä mene enää koskaan hukkaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Erittäin vitsikäs lahjaidea: nämä pikkuruiset eläinhahmot kannattelevat sormuksia! Siinä he seisovat neljänä eri hahmona – komeana kissana, juonikkaana jäniksenä, eleganttina elefanttina ja kuulaana kirahvina ja säilyttävät arvokkaat sormukset aina tallessa. Mieti, kuinka helpottava tuote Zoola sormusripustin on: kiireisenä arkiaamuna on vedettävä yhtä aikaa vaatteet päälle, juotava aamukahvi ja harjattava hampaat, ja vielä kaiken kaaoksen keskellä pitäisi ehtiä etsiä sormus sormeen, jotta pukeutuminen olisi viimeistelty. Nyt ei tarvitse enää kurkistella kaapin nurkkiin, kurotella sängyn alle tai tutkia laatikoiden perukoita, sillä Zoola sormusripustimessa sormukset ovat aina käden ulottuvilla meikkipöydällä.

Ja totta kai Zoola sormusripustimet ovat myös kauniita katsella. Ne ovat itse asiassa niin söpöjä, että mieli tekisi tilata koko sarja yöpöydälle seisoskelemaan. Zoola sormusripustimien ulokkeisiin on mahdollista ripustaa useita sormuksia, ja tämä hauska design-tuote onkin jokaisen sormusten ystävän välttämätön apuväline ja järjestyksen tuoja.

Osta Zoola sormusripustin lahjaksi elämäsi tärkeälle naiselle, tyttöystävälle, vaimolle, elinkumppanille, äidille. Zoola sormusripustin tuo iloa ja onnea saajalleen, ja toki sen kätevyyskerroin on myös huipussaan. Tilaa nyt – vuorenvarma ja ilahduttava lahjaidea!

Tuotetiedot

  • muotovaihtoehdot: kirahvi, elefantti, kissa, jänis
  • materiaali: metalli
2021-01-22T19:25:54+00:00