Tarvitsetko apua?

Ylellinen Shampanjacooleri

239,90 €
Sis. alv
- +
Tämän shampanjacoolerin avulla teet koti-illallisista tai piknikeistä mielitiettysi kanssa yhtä luksusta! Hopeinen shampanjacooleri luo ylellistä sekä romanttista tunnelmaa kahdenkeskisiin iltoihin tai järjestämiisi juhliin. Se on myös loistava tupaantuliaislahja. Nauti shampanjasi tyylillä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mikä sen romanttisempaa kuin katsella kaunista auringonlaskua yhdessä mielitiettysi kanssa, juoden samalla hyvänmakuista kuplivaa. Tällä shamppanjacoolerilla pidät kaikki juomasi raikkaan kylminä kuumemmillakin keleillä! Sen luksusmuotoilu tuo myös sopivaa ylellisyyttä niin kahdenkeskisiin illanviettoihin kuin isompiin juhliinkin. Jo pelkästään sisustuselementtinä tyylikäs shamppanjacooleri tuo maltillista loistoa ja ylellisyyttä kotiisi!

Tämä elegantti shampanjacooleri on väriltään tyylikkään hopeasävytteinen, ja näyttävä kiilto tekee siitä ylvään näköisen. Kooltaan cooleri on 25 x 25 cm, ja siinä on kaksi tyylikästä kahvaa, joiden avulla saat sen helposti mukaan piknikeille! Enää sinun ei tarvitse miettiä miten pidät juomasi kylminä, päinvastoin - shampanja tai kuohuviini ei ole koskaan maistunut niin hyvältä kuin coolerissa sopivan viileäksi jäähtyneenä! Shamppanjacooleri on täydellinen lisä jokaiseen tyylitietoiseen talouteen sekä aina varma lahja ystävillesi!

Tuotetiedot

Ylellinen shampanjacooleri

  • Erityisesti kuohuviinin ja shampanjan viilentämiseen
  • Mitat: 25 x 25 cm
  • Ei saa pestä astianpesukoneessa
2020-12-06T03:04:56+00:00