Tarvitsetko apua?

Yleiset ehdot

1. Yleistä

 

Tervetuloa Lahjat.fi verkkokauppaan! Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät verkkokaupassamme, ja haluamme sen vuoksi tehdä ostamisesta turvallista. Yleiset ehdot koskevat kaikkia verkkokauppamme tilauksia, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan sekä Lahjat.fi (Eberswalder Straße 6-9 10437 Berlin) välillä.

Lahjat.fi on osa Geschenkidee D&A GmbH -yritystä

 

2. Ehdot

 

2.1 Tarjoukset

Lahjat.fi-sivustolla olevat tarjoukset eivät ole sitovia ennen kuin tilaus vahvistetaan

2.2 Useiden tuotteiden tai elämyslahjojen tilaus verkkokaupassa

Jos asiakas tilaa useita tuotteita tai elämyksiä, ja kaikkia tuotteita ei pystytä toimittamaa, oletamme asiakkaan haluavan tilauksen muilta osin. Näissä erityistapauksissa ilmoitamme asiakkaalle tilausta tehdessä tai tilauksen hyväksymisen jälkeen.

2.3 Tilauksesi hyväksyminen

Tilauksestasi tulee sitova kun vahvistat tilauksesi. Kun vahvistat tilauksesi verkkokaupassa, saat sähköpostissa tilausvahvistuksen.

 

 

3. Toimitus

 

Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käytämme toimitukseen kolmannen osapuolen palveluita. Toimimme yhteistyössä DHL:n ja Postin kanssa. Toimitusaikamme perustuvat heidän tarjoamiin ehtoihin. 

3.1 Toimitusaika

Lähetämme varastossamme olevat tuotteet 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Käytämme toimitukseen kolmannen osapuolen palveluita. Toimitusaikamme perustuvat DHL:n ja Postin antamiin toimitusaikoihin.

Pyrimme toimittamaan tuotteet 4–7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli emme ole toimittaneet tuotetta seitsemän päivän kuluessa tai kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, ota yhteys asiakaspalveluumme. 

 

3.2   Toimituskulut

Toimituskulut ovat 5,90 €. 

 

4. Maksaminen

 

Hyväksymme kaupassamme seuraavat maksutavat:

  • Verkkomaksaminen: Op-Pohjola, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki
  • Korttimaksu
  • PayPal

 

5. Peruuttamisoikeus

 

Lakisääteinen peruuttamisoikeus on 14 päivää. Lakisääteinen peruuttamisoikeus päättyy 30 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Peruutusoikeus ei koske yksilöityjä tuotteita.

 

6. Virhevastuu

 

Virhevastuu määräytyy tuotteen, ja siihen sovellettavan lain mukaan. Virhevastuutapauksissa ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan välillämme mahdollisesti ilmenevät erimielisyydet neuvottelemalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuin otat yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan, sinun tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

 

7. Takaisinmaksu

 

Siitä lähtien kun olet ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme ja olemme saaneet palauttamasi tuotteen, maksamme tuotteen kokonaissumman 14 päivän sisällä.  

8. Takuu

Annamme 2 vuoden takuun fyysisille tuotteillemme. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos tuote on rikki ja se ei johdu:

  • tavaran vääränlaisesta käyttämisestä
  • huolto-ohjeiden mukaisten huoltojen laiminlyönnistä
  • ulkoisesta vauriosta tai onnettomuudesta

9. Omistusoikeus

Pidämme tilauksen sisällön omistusoikeuden kunnes kaikki tavarat ovat kokonaan maksettu.

10. Tietosuoja

Säästämme sopimuksen sisällön ja lähetämme tilaustiedot sekä yleiset ehtomme sähköpostitse. Yleiset ehtomme ovat ladattavissa sivuiltamme. Säilytämme tilauksen tietoja lakisääteisen takuuajan tai kuponkeja kunnes niiden vanhentumisaika on lopussa.

 

11. Elämykset

Ostaessasi meiltä elämyksen, saat digitaalisen kupongin, joka voidaan käyttää määrätyn järjestäjän palveluihin. Tapahtumajärjestäjistä, jotka tekevät yhteistyötä kansamme tulee kolmansia osapuolia, jotka ovat sitovasti vastuussa palvelun toimittamisesta. Lahjat.fi ei ole vastuussa elämyksen järjestämisestä.

12. Lahjakortit

 

Lahjat.fi lahjakortti oikeuttaa ostamaan kaupastamme minkä tahansa lahjakortin arvoa vastaavan tuotteen.

Lahjakortti on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta.

2019-09-21T07:32:54+00:00