Tarvitsetko apua?

Yksisarvinen värikynäsetti

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Yksisarvisten ystäville ei voisi parempaa lahjaideaa löytää! Ihmeellisten mielikuvitusolentojen fanit tulevat varmasti ihastumaan tähän tuotteeseen. Erityisesti taiteelliset tyypit arvostavat tätä silmää miellyttävää kynäsettiä. Paitsi käytännöllinen, värikynäsetti on myös esteettinen koriste-esine esimerkiksi työpöydälle. Tuotteen voi myös helposti sujauttaa koulureppuun ja sen avulla voi kerätä ihastuneita katseita ja ansaittua huomiota opiskelukavereiden keskuudessa. Lahja on hauska hankinta hieman skeptisemmällekin ystävälle tai sukulaiselle, ja se herättää varmasti hilpeyttä saajassaan!

Other customers bought

Kuvaus

Värikyniä ei vielä koskaan ole nähty näin upeassa paketissa! Insipiraatio on tärkeää jokaiselle alkavalle taiteilijanalulle tai jo pidemmällekin päässeelle artistille. Sateenkaaren väreissä säihkyvä yksisarvinen herättää luovuuden ja sisäisen taiteilijan varmasti tuossa tuokiossa! Paitsi innostava ja inspiroiva, tämä lahja on myös upea sisustuselementti, ja se sopii piristykseksi esimerkiksi toimiston pöydälle, koulupulpetille tai kotiin työpöydälle. Hanki hauskaksi lahjaksi ystävälle, piristykseksi koululaiselle, suureksi iloksi lapselle, luovalle nuorelle tai esimerkiksi mieleltään avoimelle aikuiselle!

Yksisarvisiin uskottiin yleisesti vielä 1800-luvulle saakka. Näyttäisi siltä, että nykyäänkin taruolennolle löytyy laaja ja kasvava kannattajakunta. He eivät välttämättä aivan usko olennon olemassaoloon, mutta suuresti ihailevat kaunista hevosenkaltaista taruhahmoa, jonka uskotaan säteilevän mystistä rauhaa ja viisautta. Niiden otsassa olevalla, kierteisellä ja terävällä sarvella on aikoinaan uskottu olevan parantavia ja maagisia ominaisuuksia, sarvia on etsitty ja tarinoiden mukaan löydettykin ja kaupattu kiinnostuneille. 
Kun inspiraatio iskee, on välineiden löydyttävä nopeasti. Usein ja helposti hukkuvat värikynät pysyvät varmassa tallessa ja hyvässä järjestyksessä tämän hauskan kynäkotelon ansiosta. Ihastuta yksisarvisiin uskovaa ystävääsi tai hauskuuta jalat maassa pitävää kaveriasi tällä oivaltavalla lahjalla.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää 10 värikynää
  • mitat: 19 x 4 x 10 cm
2023-12-07T11:04:31+00:00