Tarvitsetko apua?

Yksilöllinen kaulakoru Falling Star

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Joka näkee tähdenlento, on yksi toive: Anna rakastettu naisen valinnan kanssa kaulakoru loputon himojensa lähtien hän pukeutuu muodokas tähdenlento shampanjan kuutiometriä zirkonia kiteitä hyvin lähellä sydäntä. Vieläkin vain lumoaa oman erityisesti valittu pyyntö kaiverrus - kauniita koruja lahjaksi suurella symbolista!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kaulakoru tähdenlennot voi vain nähdä yötaivaalla, mutta myös lahjakas olet nainen. Hienovaraisesti sakon jäsenet hopeanvärinen ruostumaton teräs kaulakoru ympärillä kaulan ja kulumista tyylikäs, muotoiltu ruostumaton teräs myös ammunta tähti keskellä. Lisäksi, yhteensä 16 loistava zirkoniumoksidin kiteitä koristaa noin 4,2 senttimetriä pitkä perävaunu.

Aikana Shooting Star häntää on nastoitettu kristalleilla, voit tähti nuuska tarjotaan huipputapahtuma nimenomaisesti valitun, hyvin henkilökohtainen kaiverrus - onko nimi, nimikirjaimet tai päivämäärä.

Luovuttaa rakkaasi, tietty nainen tai joku haluat antaa tuhansille pyynnöistä kaulakoru kuutiometriä zirkonia Shooting Star, mukaan lukien kaikki henkilökohtaiset kaiverrus - hieno lisälaite, joka imartelee kauneus nainen ja lupauksia täyttämään toiveita!

Tuotetiedot

Kaulakoru kuutiometriä zirkonia Shooting Star & Kaiverrus

Mukana: 1 Kaulakoru
Ominaisuudet:
herkkä ketjun
1 riipus muodossa tähdenlento
Riipus 16 sirkoniumoksidityyppistä kiteitä
hummeri lukko
jatko
henkilökohtainen toive kaiverrukset
Materiaali: ruostumaton teräs
Mitat:
Ketju (pituus): 50 cm (5 cm laajennus)
Shooting Star riipus: noin 4,2 x 1,3 cm
Väri: hopea
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

2023-10-01T03:21:25+00:00