Tarvitsetko apua?

Yksilöity aikakausilehden kansi

11,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jokaisella meistä on oma vuoden nainen- taikka mies-palkinnon saaja. Tämän yksilöidyn aikakausilehden kannen avulla voit paljastaa muulle maailmalle - ja varsinaiselle palkinnonsaajalle - kuka ihailusi kohde on. Kanteen tulostettavat vapaavalintainen kuva ja nimi tekevät tästä lahjasta muiston, joka sopii kehystettynä niin olohuoneen seinälle kuin sohvapöydällekin. Se on lahja, joka yllättää saajansa iloisesti!

* Pakolliset kentät

11,90 €

Kuvaus

Yksilöity aikakausilehden kansi on yksinkertainen ja persoonallinen lahjaidea, joka saa omistajansa kokemaan itsensä erityiseksi. Se on henkilökohtainen huomionosoitus erityisen tärkeälle henkilölle ja tuo varmuudella hymyn lahjansaajan huulille. Valitse kanteen tuleva kuva sekä lahjansaajan nimi ja me lisäämme loppusilauksena joko „vuoden nainen" tai „vuoden mies"-tittelin. Tämä hauska ja persoonallinen lahja sopii hyvin niin puolisolle, äidille kuin parhaalle ystävällekin. Yksilöity ja kauniilta sanomaltaan selkeä aikakausilehden kansi ei jätä epäselväksi kenelle vuoden naisen-/miehen titteli sinun mielestäsi kuuluu - tarkemmin sanottuna, ketä kohtaan koet erityistä kunnioitusta.

Kannen mitat ovat 20 x 30 cm ja se on saatavissa myös englanninkielisellä tekstillä, „Woman / Man of the Year“. Vapaavalintainen kuva on aseteltavissa kanteen helposti ja me pidämme huolen siitä, että se todella näyttää uutisaiheisen aikakausilehden vakuuttavalta kannelta. Yksilöity aikakausilehden kansi näyttää erityisen hyvältä tyylin sopivien kehysten kanssa ja se on hauska ja persoonallinen sisustuselementti olohuoneen, työhuoneen tai oman lukunurkkauksen seinälle. Se on ihastuttava lahjaidea, joka ilahduttaa omistajaansa pitkään - lahja, joka kertoo arvostuksesta ja joka saa lahjansaajan varmasti yllättymään!

Tuotetiedot

  • Yksilöity aikakausilehden kansi, johon kuuluu:
  • kirjoitus "Vuoden nainen" tai "Vuoden mies" (tai englanniksi Woman / Man of the Year)
  • vapaavalintainen kuva,
  • vapaavalintainen nimi
  • Mitat: 20 x 30 cm
  • Huom. Pakkaukseen ei sisälly kehyksiä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi tulee vapaavalintaisen kuvan olla mahdollisimman hyvälaatuinen ja resoluutioltaan mahdollisiman suuri.
2019-05-23T11:38:50+00:00