Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Yhden käden maustemylly

25,90 €
Sis. alv
- +
Lisää ruokapöytäsi kattaukseen tyylikkäät maustemyllyt, jotka antavat koko pöydälle sen kaipaaman viimeisen, hienon silauksen. Nämä maustemyllyt tuovat suolan ja pippurin käsien ulottuville ajattomalla lookilla ja kestävillä materiaaleilla maustettuina.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Lähes aina löytyy joku, joka haluaa hieman lisäpotkua ruokaansa. Nyt kyseinen lisäpotku on tyylikkäästi saatavilla näiden upeiden maustemyllyjen ansiosta. Suola- ja pippurimyllyt on valmistettu akryylista, joka on lasiakin kestävämpi materiaali. Myllyjen metalliosat ovat ruostumatonta terästä, joka luo modernin, puhtaan lookin. Muotoilultaan ajattomat, pyöreät maustemyllyt lepäävät mukavasti kumitetulla tarjottimella, jonka päälle ne on helppo laskea pehmeästi.

Nämä maustemyllyt ovat todellinen katseenvangitsija! Siltikään niiden ulkomuoto ei kenties ole niiden kaikkein paras ominaisuus. Ne nimittäin ovat myös uskomattoman käteviä käytössä. Tavallisista suola- ja pippurimyllyistä poiketen et enää tarvitse kumpaakin kättäsi ruokasi lisämaustamiseen. Nyt suolan ja pippurin jauhaminen onnistuu yhdellä kädellä ja vaivattomalla napinpainalluksella, joka sirottaa karkeaksi jauhettua suolaa tai pippuria ateriasi hienosäätämiseksi.

Viimeistele illallispöytäsi näillä upeilla, käytännöllisillä suola- ja pippurimyllyillä. Tyylipuhtaiden, helppokäyttöisten maustemyllyjen mukana toimitetaan sekä niille sopiva tarjotin että pieni suppilo, jonka avulla myllyjen täyttäminen on kuin lastenleikkiä.

Tuotetiedot

Suola- ja pippurimylly

  • Mitat: 15,5 x 10 x 8,5 cm
  • Paino: n. 250 g
  • Maustemyllyt valmistettu akryylista ruostumattomin teräsosin
  • Mukana kumitettu tarjotin ja täyttösuppilo

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-02-21T01:43:18+00:00