Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

XXL-pelikortit

Toimitusaika: Varastossa

Suuri on kaunista – ainakin, kun puhutaan pelikorteista. Nämä jättikokoiset pelikortit tuovat korttipeleihin kaivattua suuruuden tuntua hauskuuttavat peliporukkaa takuuvarmasti. Ole toki varovainen kun käsittelet kortteja, sillä pelikaveri saattaa nähdä, mitä kädessäsi on! XXL-pelikortit ovat erinomainen lahja esimerkiksi ystävien tupaantuliaisiin tai sukulaiselle syntymäpäivälahjaksi. Korttipeleistä pitävät kaikki, ja XXL-pakan kanssa pelaaminen on entistä hilpeämpää. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
14,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nyt kaikki pokerinpelaajat ja ristiseiskailijat huomio! Korttipeleistä muodostuu entistä eeppisempiä, kun pelikortit ovat oikein kokoiset. Ja nämä XXL-pelikortit aivan ehdottomasti ovat! Ja tokihan niillä voi pelata ihan mitä tahansa korttipeliä, joten nyt korttirinki pystyyn! Korttipelit ovatkin loistavaa ajanvietettä ja seurapelien parhaimmistoa, ja mikäänhän ei ole rentouttavampaa kuin tavata ystäviään peli-illan puitteissa ja läiskiä hieman korttia huulenheiton lomassa.

XXL-korttipakka sisältää aivan normaalisti 52 korttia ja kaksi jokeria, ja pelaat tällä pakalla niin bridget, ginirommit kuin epätavallisemmatkin pelit – uskomme myös, että yhden hengen pasianssi muodostuu XXL-pakalla pelattuna miellyttävämmäksi kokemukseksi. Pokerin pelaajat taas kiittävät suurikokoisia kortteja siksikin, että enää ei kulmakunnan korttihai pysty vetämään ässää hihasta – ainakaan huomaamatta. Mutta miksi tuolla naapurilla on tänään erityisen isokokoinen ja löysähihainen takki päällään?

Tämä korttipakka on aivan mahtava tuliainen esimerkiksi kaveriporukan peli-iltaan tai ystäville tupaantuliaiseksi. Ja toki XXL-korttien mahdollisuudet eivät rajoitu pelaamiseen: niillähän voi vaikka päällystää seinän tai käyttää muutoin hyväkseen kodin sisustuksessa. Erinomainen lahjaidea, joten toimi nyt ja tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta tämä hauska ja mutkaton annettava.

Tuotetiedot

  • pakka sisältää 52 + 2 korttia
  • mitat: 26 cm x 19 cm
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
^2017-11-17T21:06:24+00:00