Tarvitsetko apua?

XD Design ”Glu” hehkuviinisetti

59,90 €
Sis. alv
- +
Kun annat lahjaksi tämän mukavan lahjapakkauksen, et lahjoita pelkästään materiaa vaan myös mukavuutta ja rentoutuneisuutta. Tämä XD Design ”Glu” hehkuviinisetti sisältää karahvin sekä kaksi lasia, ja lisäksi saat bambusta valmistetun kynttilänjalkatelineen, jonka varassa hehkuviinikarahvi säilyy lämpimänä. Tämä joulun aikaa henkivä ja erittäin miellyttävä tuote on loistava lahja Suomen kylmissä talvi-illoissa istumiseen, ja romanttinenkin se on: voit ostaa ”Glun” lahjaksi vaikkapa kumppanillesi ja itsellesi kahdenkeskistä laatuaikaa varten.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lämmitetty viinijuoma on suosittua ympäri maailmaa. Saksalaisilla on glühweininsa, englantilaisilla mulled wine, ruotsalaisilla glögg ja suomalaisilla glögi tai hehkuviini. Kutsutaan tätä lämmittävää ja pakkasella piristävää juomaa miksi tahansa, suosittelemme sen tarjoamiseen vilpittömästi tätä XD Design ”Glu” hehkuviinisettiä. ”Glu” sisältää upeaa muotoilua edustavan lasisen karahvin sekä kaksi termosmukia hehkuviinin tarjoilemiseen. Lasisissa mukeissa on kaksoisreunukset, jotka takaavat sen, että kuuma juoma ei polta sormia, lämmittää vain mukavasti. Samoin karahvin kaulassa on silikonisuojus, josta kelpaa ottaa kiinni: karahvi ei lipsahda hyppysistä eivätkä sormet pala karahvin reunoihin. Lisäksi mukana tulee bambupuusta valmistettu kynttilänjalka, joka toimii myös telineenä karahville. Kun kynttilänjalkaan asetetaan tuikku, se pitää hehkuviinin lämpimänä kiehuttamatta sitä. Ja tokihan kyseisistä hienosta karahvista ja termosmukeista voidaan tarjoilla myös teetä tai kahvia. XD Design on hollantilainen laatutuotteita suunnitteleva brandi, jonka mottona on valmistaa persoonallisia mutta huokeita lahjatavaroita. ”Glu” istuukin tähän sapluunaan erinomaisesti: se on käytännöllinen ja suunnittelullaan ihastuttava astiasarja, josta kelpaa tarjoilla lämmittävää juomaa talvipakkasten keskellä. Tilaa tämä kaunis tuote esimerkiksi ystäväperheelle tai itsellesi ja rakkaallesi romanttisten illanviettojen rekvisiitaksi.

Tuotetiedot

* sisältää tulipesän kynttilälle, lasikarahvin ja kaksi termosmukia * materiaali: lasi, bambu, silikoni * mitat: 15,8 cm x 37 cm, 8 cm x 25,6 cm
2021-01-25T04:08:56+00:00