Tarvitsetko apua?

Whistle avaintenlöytäjä

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Sinun pitäisi lähteä kotoa niin pian kuin mahdollista, mutta kiireessä avaimet eivät taaskaan löydy? Whiste avaintenlöytäjä on täydellinen ratkaisu kaikille niille, joiden kiireinen aikataulu kärsii liian usein toistuvasta hukkuneiden avainten etsintäoperaatiosta! Viheltävä löytää!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joudutko odottamaan kumppaniasi lähdön hetkellä kohtuuttoman kauan, koska tämä on hukannut avaimensa? Viivästyykö työmatkanne kimppakyyti usein kollegasi kadottamien autonavaimien vuoksi? Joudutko juoksemaan aamuisin junaan, koska et löydä avaimiasi mistään? Ei hätää, sillä käytännöllinen Whistle avaintenlöytäjä säästää hermojasi tilanteessa, jossa aika kulkee nopeammin kuin toivoisit, mutta et löydä avaimiasi mistään. Vihellä, ja Whistle avaintenlöytäjä auttaa sinua paikantamaan kadoksissa olevat avaimet.

Sekä punaisena loistava, helposti nähtävä LED-valo että avaintenlöytäjän ilmoille päästämä ääni kertovat sinulle tuossa tuokiossa missä hukkaan joutuneet avaimet tällä kertaa piileskelevät. Voit unohtaa paniikin sävyttämät aamut ja hermoja raastavan avainten etsinnän sijaan nauttia vaikkapa yhden lisäkupillisen kahvia! Mikä helpotus!

Huomaamaton ja neutraali valkoisen sävy tekee avaintenlöytäjästä jokaiseen avainnippuun sopivan tyylikkään somisteen. Punaisena loistava LED-valo aktivoituu helposti laitteen etuosan nappia painamalla. Whistle avaintenlöytäjä tarvitsee toimiakseen ainoastaan yhden CR2016 nappipariston, joka tulee pakkauksen mukana. Lahja on siis valmis käytettäväksi vaikka heti! Avaintenlöytäjä on käytännönläheinen ja tavallista arkea helpottava lahja jokaiselle lahjakkaalle ja hieman vähemmän ansioituneemmallekin avaintenhävittäjälle. Hermoja raastava avainten etsintä kuuluu vihdoinkin menneisyyteen!

Tuotetiedot

  • tuotteen mukana: 1x CR2016 nappiparisto
  • laite sisältää pieniä osia eikä sovellu pienille lapsille
2020-11-27T03:20:38+00:00