Tarvitsetko apua?

Whisky Wedge - täydellisesti jäähdytettyä viskiä varten

21,90 €
Sis. alv
- +
Whisky Wedge on jokaisen viskinystävän ehdoton hankinta. Nyt viskin voi nauttia juuri itselleen sopivalla lämpötilalla, juuri sopivan voimakkaana tai laimennettuna. Tilaa ja nauti täydellisestä viskistä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viski jakaa mielipiteet voimakkaasti, useammalla kuin yhdellä tavalla. Jotkut rakastavat sitä, toiset taas suorastaan vihaavat. Tätä ruhtinaallista juomaa on kuitenkin tarjolla lähes joka makuun ja kaiken kukkuraksi sitä voidaan juoda useammalla eri tavalla, omista mieltymyksistä riippuen.

Viskin "oikea" juontitapa on ollut kiivaan kiistelyn kohteena. Laimennettuna vai laimentamattomana, jäillä vai ilman, huoneenlämpöisenä vai kylmänä - mielipiteet eroavat selkeästi. Nyt kuitenkin niille, jotka haluavat viskinsä jäähdytettynä, on tarjolla täydellinen apuväline täydellisesti jäähdytetyn viskin täydellisiin nautiskeluhetkiin. Whisky Wedge on muotti, jonka avulla voit jäädyttää optimaalisesti muotoillun jääpalan viskilasiisi, jolloin viskisi viilenee nopeasti, mutta laimenee ja vetistyy tavallista hitaammin - täydellistä, eikö totta?

Viski on laatujuomaa, jota ei tulisi pilata puolivillaisella käsittelyllä. Whisky Wedge takaakin herkkujuomallesi arvoisensa kohtelun ja vieläpä tavanomaista tyylikkäämmän tarjoilun.

Tuotetiedot

Whisky Wedge

  • Sisältää tumbler-viskilasin
  • Muotti sileää silikonia
  • Mitat: 14cm x 9cm x 9cm
2020-12-06T01:46:44+00:00