Tarvitsetko apua?

Wellness Shiatsu lahjasetti

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Nautinnollinen lahja ystävälle tai rakkaalle! Tämä ihastuttava Wellness-setti johdattelee lahjansaajan nautinnon ja rentoutumisen äärelle. Aloe veraa sisältävät, Aasian kaikuja henkäilevät tuotteet hoitavat ja hemmottelevat erityisellä tavalla. Kauniisti paketoitu Wellness-setti, lahja, joka tekee jokaisen naisen onnelliseksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Raskaan työpäivän jälkeen jokainen meistä kaipaa rentouttavaa hemmotteluhetkeä ja haluaa löytää koko kehoa hoitavan holistisen hyvänolontunteen. Mikä olisikaan rentouttavampaa, kuin lämmin vaahtokylpy ja nautinnollinen, samalla ulkonäköä ehostava kauneushetki. Wellness Shiatsu -lahjasetti vie rentouttavalle ja virkistävälle matkalle Aasiaan ja hoitaa lahjan saajaa sekä sisältä että ulkoa. Lahjoita uutta energiaa ja luo uutta voimaa tämän Wellness Shiatsu -setin avulla.

Tämä eksoottisia Aasian tuoksuja henkäilevä Wellness-setti hemmottelee hoitavilla kauneudenhoitotuotteillaan ja on sisältämänsä Aloe veran ja ihastuttavien tuoksujensa vuoksi varmasti jokaisen naisen unelmalahja. Sukella eksoottiseen ja rentouttavaan maailmaan ja ihanan lämpimään kylpyammeeseen ja unohda hetkeksi stressi ja arkipäivän murheet. Anna Aloe veran hoitaa ihoasi, lämpimän veden rentouttaa lihaksesi ja ihastuttavien tuoksujen viedä sinut mukanaan nautinnolliseen haavemaailmaan, pois arjen kiireestä.

Nauti tämän lahjan sekä keholle että mielelle hyvää tekevistä tuotteista, panosta itseesi ja anna hyvänolontunteen säkenöidä kasvoiltasi myös kanssaihmistesi iloksi. Lahjan viettelevän sisällön lisäksi sen tyylikäs ja kaunis pakkaus tekee tästä Wellness-setistä vastustamattoman lahjaidean. Se sopii hyvin myös koristeeksi kylpyhuoneeseen. Täydellinen lahja erityiselle ja tärkeälle naiselle!

Tuotetiedot

  • Wellness Shiatsu lahjasetin mitat: 19 x 14 x 20 cm
  • Lahjasettiin sisältyy: suihkugeeli (160 ml), vartalosuola (350 g), vartalosuihke (120 ml) sekä mesh-pesusieni
2023-12-07T14:45:12+00:00