Tarvitsetko apua?

Wedding LED-kyltti

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ovatko omat hääsi aivan kulman takana? Tai oletko osallistumassa ystävän tai sukulaisen häiden järjestelyihin ja ratkaistavana on useita käytännön ongelmia? Tämä tyylikäs juhlakoriste on myös erittäin kätevä apu hääjuhlien järjestämisessä: Wedding kyltti kertoo esimerkiksi juhlapaikan, vihkitilaisuuden tai ruokailutilan suunnan niillekin vieraille, jotka tulevat pitkän matkan takaa. Ilman tätä apuvälinettä juhlakansa saattaa kulkea harhaan! Tilaa nyt tämä ehdottoman tärkeä ja käyttökelpoinen tuote lahjat.fi-verkkokaupan kautta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hääjuhla on tietenkin vihkiparille aivan erityisen tärkeä päivä, mutta se myös kokoaa yhteen vanhoja ystäviä ja sukulaisia pitkienkin matkojen takaa. Usein häät vietetään hankalien kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi maalaiskartanoissa tai syrjäisissä juhlatiloissa. Tällöin saattaa käydä niinkin, että osalla vieraista on hankaluuksia löytää paikalle. Moisen pulman ratkaisemiseksi esittelemme nyt tuotteen, joka auttaa suunnistamaan juhliin – ja totta kai myös näyttää erittäin elegantilta ja tyylikkäältä ja valaisee pimeydessä! Wedding LED-lyhty onkin yksinkertaisuudessaan nerokas tuote. Se on pahvista valmistettu kyltti, jonka keskelle on painettu Wedding-sana. Kylttiä reunustaa 40 LED-valoa, jotka tekevät kyltistä näkyvän vaikka pilkkopimeässä. Kyltin valot toimivat paristoilla, joten sen voit asentaa vaikka tien varteen tai juhlatilan pihaan. Se johdattaa varmasti juhlakansan perille, vaikka osa vieraista olisi paikalla ensimmäistä kertaa. Tämä tuote onkin hääjärjestäjän oiva apuväline, ja toki kyltillä on monia käyttömahdollisuuksia. Se voidaan asettaa myös esimerkiksi johdattamaan ruokailutilaan tai kirkkoon – vain luovuus on rajana siinä, mihin Wedding LED-kyltin asettaa haluaa. Tilaa verkkokauppamme kautta tämä hieno deko-elementti, joka tulee varmast tarpeeseen ja helpottaa kiireistä hääsuunnittelua.

Tuotetiedot

* kyltti sisältää 40 LED-valoa * toimii kolmella AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen) * materiaali: pahvi * mitat: 43 cm x 18,5 cm x 5,5 cm * Huom! LED-valot asetettava ennen ensikäyttöä niihin varattuihin koloihin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T23:09:48+00:00