Tarvitsetko apua?

WC-koripallopeli

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässä parantava lääke ja ajankulun tae erikoislaatuisiin istuntoihin, kovaan vatsaan ja loputtoman kauan kestäviin wc-sessioihin. Kokeile lingota koreja niiden ainaisten sarjakuvalehtien lukemisen sijaan, kun olet niin sanotulla ”täysistunnolla”. Jokainen sessio on uusi mahdollisuus parantaa edellistä ennätystä. Tätä lahjaa ei voi olla antamatta esimerkiksi omaan kämppään muuttavalle nuorukaiselle, sillä kyllähän vessassa aina viihtyä täytyy. Toki parannat myös oman eriösi tunnelmaa tällä hauskalla esineellä.

Other customers bought

Kuvaus

WC-koripallopeli on jokaisen ”täysistunnon”, pitkittyneen pöntöllä kököttämisen ja sekaisin olevan vatsan pelastus. Älypuhelintakaan ei kannata pikkulassa bakteerien levittämisen välttämiseksi selata, ja iänikuiset sarjakuvalehdet on luettu moneen kertaan kannesta kanteen. Miksi ei näiden aktiviteettien sijaan petraisi heittokättään, silmän ja käden koordinaatiota ja osumatarkkuutta. Ei muuta kuin kori pystyyn käymälän nurkkaan ja vapaaheittoja linkoamaan! Tämä peli on täysipainoista ja mielekästä ajankulua herkkiin hetkiin.

WC-koripallopeli sisältää kolme pientä koripalloa, korin levyineen sekä maton, jonka päältä kelpaa heitellä. Istumisen lomassa tähtäily parantaa silmän ja käden yhteistyötä ja on ihan aikuisten oikeasti hyödyllistä. Aina kannattaa antaa itselleen ja fysiikalleen pikku haasteita, vaikka sitten pöntöllä istuessaan. WC-koripallopeli on helppo asentaa eikä se vie paljoakaan tilaa wc:n seinustalta.

Tilaa heti broidille tai systerille lahjaksi, isälle merkkipäivän piristykseksi kaverien tupareihin huumorin nostattajaksi tai vanhalle koripallohaille muistojen verestämiseksi. Ja mikäänhän ei estä wc-koripallopelin pystyttämistä omaan vessaan. Jokainen voi olla tämän hauskan WC-koripallopelin kanssa oman elämänsä michaeljordan. Ja toki voit kokeilla wc-koripalloa myös olohuoneessa tai vaikkapa autotallissa. Tämä on hauskin lahjaidea pelimiehille ja -naisille.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kolme koripalloa, heittomaton ja korin
2023-12-10T15:53:25+00:00