Tarvitsetko apua?

WC-jalkapallopeli

14,90 €
Sis. alv
- +
Oletko miettinyt, kuinka monta tuntia elämästään ihminen istuskelee WC-istuimella? Sen sijaan, että ystäväsi, rakkaasi tai sukulaisesi tylsistyisi ja tuhlaisi aikaansa tyhjän panttina, voisit lahjoittaa heille nautinnollisempia vessahetkiä. WC-jalkapallopeli tekee istumisesta hauskaa ja mielenkiintoista ja aika lentää kuin siivillä! Jalkapallo on strategiapeli, joka vaatii ajattelutaitoa ja harjoittelua. Tulevat mestarit kehittävät taitojaan jatkuvasti. Tämä vessassa pelattava peli soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi urheilumieliselle tai vaikkapa syntymäpäivälahjaksi pelihenkiselle puolisolle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jännittävä WC-jalkapallopeli soveltuu erityisesti lahjaksi henkilöille, jotka eivät ehtisi istua aloillaan kovin pitkiä aikoja kerrallaan – kaikkihan tuntevat heidänlaisiaan. Välttämättömät toimet on kuitenkin kaikkien hoidettava, mutta enää posliinipöntöllä istumisen ei tarvitse olla tylsää! Tämä kaiken kaikkiaan tyylikäs lahjaidea tekee pidemmistäkin istunnoista mielenkiintoisia ja mieluisia. Lahjapakettiin kuuluvat jalkapallokenttä, maalit, mailat ja neljä palloa. Vessanpöntön eteen asetettava peli on suunniteltu niin, että pelaaja voi istuskella mukavasti ja rennosti, ja samalla potkia palloa mailalla, jonka päässä on jalkapallokenkä. Erityisesti jalkapallofanit arvostavat varmasti tätä mahdollisuutta hioa pelistrategioita aivan omassa rauhassa.

Paketti sisältää myös ”Do not disturb” -ovikyltin, jonka voi kätevästi asettaa vessan oveen. Kukaan ei uskalla keskeyttää pidempiäkään istuntoja, koska näkee kyltistä heti, että tärkeät ja keskittymistä vaativat pelit ovat käynnissä.

WC-jalkapallopeli nostattaa varmasti hymyn lahjan saajan kasvoille. Huumorintajuiselle pelimiehelle tai -naiselle tämä paketti antaa iloa pitkään. Jokaisen vessan viihdytyssetti ei jätä kylmäksi ketään, se saattaa jopa herättää kipinän niissäkin, jotka eivät koskaan ole pelanneet jalkapalloa. Mikä olisi mukavampaa kuin käyttää vessahetket mukaansatempaavan jalkapallon parissa!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää:
  • jalkapallokentän
  • jalkapallomaalit
  • jalkapallomailat
  • 4 kpl mini-jalkapalloja
  • ovikyltin ""Do not disturb – Shoot out / Match in Progress""
  • materiaali: pelivälineet muovia; pelimatto polyesteria
2021-01-22T22:49:18+00:00