Tarvitsetko apua?

WC-golfpeli

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt huumoria elämään! Kun vessakäynti kestää ja kestää, miksi et tarttuisi golfmailaan sanomalehden tai sarjakuva-albumin sijaan? Harjoittelet puttausta pikkulassa istumisen lomassa, sihti paranee ja silmän ja käden koordinaatio kehittyy. Kokeile puttailla palloja pussiin ”täysistunnon” lomassa ja huomaat hihitteleväsi ääneen. Jokainen sessio on uusi mahdollisuus parantaa edellistä ennätystä. Eriön tunnelma paranee huomattavasti tämän hilpeän golfsetin myötä, joten osta nyt esimerkiksi ystävälle tuparilahjaksi.

Other customers bought

Kuvaus

Onko ystäväpiirissäsi tai sukulaisissa golfharrastajia? Toivottavasti, sillä tämä lahja on kuin tehty heille. Kun paketista paljastuu tämä WC-golfpeli, ole valmiina älypuhelimen kanssa kuvaamaan lahjan saajan hilpeä reaktio.

Näin yksinkertaista on pelata hieman golfia vessassa istumisen lomassa: virittelet pöntön ympärille vihreän veran, asettelet golfreiän kohdilleen ja sitten vain kolopalloa puttailemaan! Tyyli on vapaa ja sekä yhden että kahden käden putit sallitaan. Eikä unohtaa sovi ”Do not disturb” -kylttiä, joka täytyy ehdottomasti muistaa asettaa vessan ovenkahvaan, muutenhan sessio saattaa keskeytyä ennen aikojaan ja uusi ennätys jää syntymättä.

Tämä WC-golfpeli onkin jokaisen ”täysistunnon” keventäjä. Älypuhelinta ei kannata pikkulassa selata, ja iänikuiset sarjakuvalehdet on luettu moneen kertaan kannesta kanteen. Miksi ei näiden aktiviteettien sijaan petraisi silmän ja käden koordinaatiota ja osumatarkkuutta ja puttailisi hieman palloa pussiin – mielekästä ajankulua herkkiin hetkiin. WC-golfpeli sisältää mailan, maton ja golfreiän lisäksi kaksi palloa. Aina kannattaakin antaa itselleen pieniä fyysisiä haasteita, vaikka sitten pöntöllä istuessaan.

Tilaa nyt tämä hilpeä lahja esimerkiksi veljellesi tai hyvälle ystävällesi tuparilahjaksi, myös synttäripakettiin tai jouluksi. Tosin uskallamme lahjat.fi-toimituksessa väittää, että kiusaus asentaa golfpeli omaan vessankin on olemassa.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää:
  • golfmailan
  • golfreiän
  • pelimaton (100% polyesteri)
  • kaksi golfpalloa
  • ”Do not disturb” -ovikyltin
2023-12-07T13:41:21+00:00