Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus rantapyyhe

Alkaen: 39,90 €
Sis. alv
- +
Kohta on kesä, ja tämähän tietää (toivottavasti) mahdollisimman monia leppoisia rantalomapäiviä kaikille talvesta selvinneille. Rannallehan tarvitaan pyyhe, ja nyt esittelemme äärimmäisen hienon sellaisen: tämä iso ja pehmeä rantapyyhe toimitetaan upealla Volkswagen Kleinbus -kuosilla varustettuna. Tätä coolimpaa tuotetta on hankala keksiä, kun mietit sopivaa lahjaa kesälomaan valmistautuvalle koululaiselle tai vihdoin työkiireistä vapautuvalle kumppanillesi. Osta nyt lahjaksi – tämä on hieno ja aina tarpeeseen tuleva tekstiili.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt Kleinbusilla kohti vapautta – kesälaidunta nimittäin. Kesäloma tulee vääjäämättä joka vuosi, ja silloin on syytä viettää mahdollisimman paljon aikaa rannalla, järvellä tai maauimalassa. Uiminen ja veden äärellä loikoileminen on vain niin mukavaa ja rentouttavaa, että suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi vaikka joka kesäpäivä ulkona olemista.

Rantaleikeissä ja uimahommissa tarvitaan pyyhe, mieluiten melko iso, ihanan pehmeä ja sellainen, jonka voi myös tarvittaessa levittää hiekalle tai nurmikolle, kun haluaa hieman ottaa aurinkoa. Ja nyt esittelemmekin tämän mitä cooleimman pyyhkeen, jolla herätät myös ansaittua huomiota: ”VW Kleinbus” rantapyyhettä hienompaa kuosia saa nimittäin hakea.

Legendaarinen Volkswagen Transporter T1, lempinimeltään ”Kleinbus” oli vuonna 1950 kehitetty automalli, joka mullisti ajatuksen pakettiautosta henkilökuljetusautona. Myöhemmin, hippiaatteen levitessä ympäri maailmaa, Kleinbusista tuli hippien virallinen auto, jolla matkattiin niin festivaaleille ja rannalle kuin myös ei-minnekään vapauden maantiellä. Kleinbus on eräs maailman tunnistettavimmista automalleista ja tässä pyyhkessä se onkin erittäin edukseen. Valittavissa on kaksi toinen toistaan hienompaa mallia (ks. oheiset kuvat), ja tämä lahjaideahan kannattaa ehdottomasti hankkia heti keälomaansa aloittelevalle opiskelijalle tai kumppanillesi.

Tuotetiedot

  • materiaali: puuvilla
  • mitat: 160 cm x 90 cm
  • kaksi mallivaihtoehtoa: auto edestä, auto maantiellä

Tuotetiedot

  • materiaali: puuvilla
  • mitat: 160 cm x 90 cm
  • kaksi mallivaihtoehtoa: auto edestä, auto maantiellä

Tuotetiedot

  • materiaali: puuvilla
  • mitat: 160 cm x 90 cm
  • kaksi mallivaihtoehtoa: auto edestä, auto maantiellä
2021-01-28T11:49:24+00:00