Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus design-peltitaulu

19,90 €
Sis. alv
- +
Tässä lahjassa yhdistyvät eurooppalainen ja amerikkalainen popkulttuuri. Upea peltitaulu on maalattu erivärisillä Volkswagen Kleinbus -kuvilla, ja tämä ikoninen hippiauto onkin yhä monen 1960-luvun nuoren aikuisen mielissä piknik- ja festariautona, rauhan ja rakkauden kulkuneuvona. Tässä VW Kleinbus on saanut taustalleen amerikkalaisista retromainoksista muistuttavan peltitaulun, joiden ympärille on muodostunut keräilykulttuuri ja joita pidetään seinällä poptaideteoksina. Hieno ja trendikäs lahja niin nuoreen kotiin kuin nostalgianälkäisille vanhemmillekin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Peltitaulujen ympärille on muodostunut oma keräilykulttuurinsa. Nämä 1940- ja 1950-lukujen peltiset mainokset, useimmiten amerikkalaisia kulutustuotteita mainostavat, ovat haluttua tavaraa alan harrastajien keskuudessa ja merkitystä on niin pellin laadullakin kuin kuvamotiivillakin. Keräilijät metsästävä aitoja peltitauluja ja vertailevat kokoelmiaan.

Nyt esittelemme tähän kulttuuriin ihanasti istuvan poptaideteoksen, nimittäin tämän huikean peltitaulun, johon on kuvailtu toinen alansa legenda: saksalainen Volkswagen Transporter T1 -pakettiauto, tuttavallisemmin ”Kleinbus”, joka mullisti pienpakettiautojen suunnittelun ja tuotannon 1950-luvun vaihteessa. Nämä autot saivat uuden elämän 1960-luvulla hippiaatteen nousun myötä ja ne ovatkin kuljettaneet tuhansia nuoria aikuisia rockfestivaaleille, surffirannoille ja maailmanympärimatkoille. Kleinbus on sukupolvikokemus ja kulttuurisesti merkittävä ilmiö!

”VW Kleinbus” design-peltitaulu onkin sekä syvällinen että pintatasoltaan upea lahjaidea nuoreen ja trendikkääseen kotiin sekä myös nostalgiaa kaipaaville vanhemmillesi – varsinkin, jos he ovat sattuneet omistamaan VW Kleinbusin nuoruudessaan. Tämä taulu näyttää aivan mahtavalta seinälle nostettuna ja luo uskottavuutta ja trendihenkeä kodin sisustukseen. Suosittelemme lämpimästi lahjaksi kenelle tahansa tyylistä ja designistä nauttivalle, nuorelle tai vanhalle. Loistava lahjaidea ja supertyylikäs ja cool sisustustavara – osta nyt verkkokaupastamme.

Tuotetiedot

  • materiaali: teräspelti
  • mitat: 20 cm x 30 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-28T11:08:29+00:00