Tarvitsetko apua?

Vuokatti Games ulkokisat, Vuokatti

320,00 €
Sis. alv
- +
Tämä kisailupäivä on mitä parhainta tekemistä esimerkiksi työosaston jäsenistölle, polttariseurueelle, suurelle hääporukalle tai syntymäpäiviä juhlivalle ryhmälle. Vuokatti Games ulkokisat ovat toteutettavissa niin kesällä kuin talvellakin, ja tapahtumassa mitataan taitoja erilaisissa leikkimielisissä lajeissa luonnon helmassa patikoimisen lomassa. Tämä virkistyspäivä lisää ryhmähenkeä, nostattaa kuntoa ja tuntuu hyvältä – raitista ilmaa ja kisailuja Vuokatin vaarojen huimissa maisemissa. Ensiluokkainen aktiviteetti-idea suurellekin ryhmälle – tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta.
pin delete 28.261800
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Vuokatti Games ulkokisat on ulkona luonnon helmassa, keskellä kauneimpia vaaramaisemia järjestettävä leikkimielinen kisa, jossa patikoidaan ja suoritetaan erilaisia tehtäviä. Asiakas saa itse valita tarkat tapahtumapaikat ja lopusta pitävät huolen asiantuntevat oppaat ja ohjaajat.

Ensiksi suoritetaan alkuverryttely, sitten lähdetään matkaan. Taitoja seuraavissa kisoissa: Riippakiven heitto vaatii osallistujilta tarkkuutta ja sopivaa taktiikkaa. Pallin kupitus edellyttää hyvää käden ja silmän yhteispeliä. Jousiammunnassa kokeillaan tätä jo keskiajalla tutuksi tullutta lajia. Koritornille kiipeäminen kysyy taas rohkeutta, ryhmätyötä ja hyvää tasapainoa. Voimaleka-lajissa voidaan iskeä turhautumat ulos jättikokoisella lekalla. Ja frisbeegolfia kokeillaan jännittävän ja tiukan puttikisan muodossa. Näissä lajeissa kokemattomatkin voivat päihittää kehäketut ja huumori on syytä pitää koko ajan mukana. Retken aikana jokainen ryhmä kerää luonnon keskeltä materiaaleja ja valmistaa niistä oman ryhmätunnuksensa. Ne esitellään ja arvostellaan kilpailun viimeisenä lajina kuuman mehun ja jälkipelien yhteydessä. Ohjelman päätteeksi jaetaan palkinnot ja keskustellaan yhdessä päivän tapahtumista.

Älä etsi kauempaa, jos mietit mielekästi virkistystapahtumaa edustamallesi ryhmälle. Vuokatti Games ulkokisat on hauska ja mutkaton tapahtuma, joka sopii kaikille ja joka piristää kummasti mieltä.

Tuotetiedot

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  •  6–30 hlö

 

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-21T02:26:46+00:00