Tarvitsetko apua?

Vuokatti Games sisäkisat, Vuokatti

360,00 €
Sis. alv
- +
Kun mietit työtiimillesi tai polttariseurueelle sopivaa ajanvietettä tai virkistyspäivän ohjelmanumeroa, Vuokatti Games sisäkisat ovat tervetullut ja taatusti miellyttävä vaihtoehto. Ne on suunniteltu sateisiin päiviin, kun sää ei yksinkertaisesti salli ulkona tekemistä. Mutta ei huolta: Vuokatti Games sisäkisat ovat varmasti yhtä hauskat ja intensiiviset. Paremmuudesta mitellään leikkimielisissä lajeissa, esimerkiksi frisbeegolfputtauksessa ja jousiammunnassa. Tässä ensiluokkaista tekemistä tiimipäiväksi – tilaa nyt verkkokauppamme kautta.
pin delete 28.261800
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Vuokatti Games sisäkisat ovat loistava ja aina säävarma vaihtoehto esimerkiksi tiimipäivän ohjelmanumeroksi. Ei haittaa, vaikka ulkona vihmoisi, nämä kisat järjestetään joka tapauksessa ja kaikki viihtyvät.

Vuokatti Games sisäkisat sisältävät useita hauskoja ja ei liian vakavasti otettavia lajeja. Ensiksi suoritetaan ohjaajien johdolla alkuverryttely, jonka jälkeen osallistujat jaetaan ryhmiin ja ryhdytään kisaamaan näissä lajeissa: Pallin kupituksessa vaaditaan käden ja silmän koordinaatiota, riippakiven heitossa taas tarkkuutta ja oikeanlaista taktiikkaa. Frisbeegolfputtaus on taas hyvin hauskaa ja koukuttavaa, jousiammunnassa etsitään ryhmän tarkinta silmää ja puhallusputkitikka on nimensä veroisesti hupaisaa ja puuskuttavaa puuhaa. Slingin kierrossa kysytään ryhmähenkeä ja yhteistyötaitoja. Kisailujen jälkeen parhaat suoritukset palkitaan ja kisoista riittää puhuttavaa vielä pitkälle iltaan. Itse kisoissa kestää noin puolitoista tuntia, osallistujien määrästä riippuen.

Vuokatti Games sisäkisat soveltuvat mainiosti esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi tai polttariseurueen rastiksi. Näissä kisoissa tunnelma on varmasti katossa ja kieli sopivasti poskessa, ja aiempaa kokemusta lajeista ei vaadita. Ohjaajat pitävät huolta kaikkien viihtyvyydestä ja opastavat lajien saloihin. Loistava tiimitempaus nostaa toki myös ryhmähenkeä ja tekee piristää keskellä arkista aherrusta.

Tuotetiedot

Kesto:

  • n. 1,5 h ryhmäkoosta riippuen

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  •  6–30 hlö

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-25T06:24:06+00:00