Tarvitsetko apua?

Vuokatinvaaran valloitus, Vuokatti

Alkaen: 300,00 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme aivan mahtavan retkipaketin jopa 300 hengen ryhmille. Tämän mahtipontisen seikkailun aikana kiivetään Vuokatinvaaralle, patikoidaan metsäpoluilla ja vaaranrinteillä, ammutaan paintballia, lasketaan mäkeä ja suoritetaan erilaisia leikkimielisiä tehtäviä. Ja totta kai matkan lomassa juodaan kahvit tunnelmallisessa kotaravintolassa. Mahdollisuus tilata lisäpalveluna illanvietto ohjelmanumeroineen, ja itse patikointimatkan pituus sekä tapahtumat ovat tilaajan itse määritettävissä. Tästä ei yhteisöllinen elämys paremmaksi muutu – tilaa nyt isommallekin ryhmälle.
pin delete 28.261800

* Pakolliset kentät

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Vuokatinvaara on eräs Kainuun Sotkamossa sijaitsevista vaaroista. Se koostuu kolmesta vaarasta: Isosta-Pöllystä, Pienestä-Pöllystä sekä Keimasta, ja tämä metsäisen kumpuileva maisema onkin mitä tutuin näky useimmille suomalaisille.

Nykyään Vuokatissa on talviurheilukeskus sekä Angry Birds Activity Park -tapahtumapuisto, ja se on eläväinen keskipiste Kainuun sydämessä. Nyt tarjoamme mahdollisuuden tilata lahjat.fi-verkkokaupan kautta tämä huikea aktiviteetti, joka voidaan järjestää niin kesä- kuin talvikaudellakin ja jopa 300 hengen kokoisille ryhmille.

Vuokatinvaaran valloitus on patikointiretki, jonka pituus on määriteltävissä tilaajan puolelta: matkaa voidaan tehdä myös kulkuneuvoilla ja näin räätälöidä käveltävä matka juuri ryhmän tarkoituksiin sopivaksi. Matkan aikana on useita tapahtumapisteitä, joilla muun muassa kokeillaan värikuula-ammuntaa, kilpaillaan leikkimielisissä lajeissa, kuten voimalekassa, riippakiven heitossa ja pallin kupituksessa. Retken lomassa lasketaan myös lumilautatunneli vauhdikkaan donitsilaskun merkeissä. Välillä syödään eväitä ja juodaan retkikahvit. Tapahtumapäivä voidaan viimeistellä lisäpalveluna tarjottavalla illanvietolla, jonka lomassa voidaan esittää videomateriaalia päivän kisailuista.

Tässä on erinomainen ryhmäaktiviteetti esimerkiksi työyhteisölle tai kaveriporukalle – varmasti hauskaa ja kuntoakin kohottavaa tekemistä sekä raitista ilmaa uljaissa maisemissa! Tilaa tämä tempaus – lämmin suositus ja mahtava elämys!

Tuotetiedot

Kesto:

  • 2–3 tuntia

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  •  6–300 hlö

Tuotetiedot

* kesto: 2–3 tuntia * ryhmäkoko: 6–300 hlö

Tuotetiedot

* kesto: 2–3 tuntia * ryhmäkoko: 6–300 hlö

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-04-26T05:48:00+00:00