Tarvitsetko apua?

Vögelchen korupuu

Alkaen: 9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä kaunis korupuu ja upea sisustuselementti on jokaisen naisen paras kaveri. Korut, rannenauhat, sormukset ja riipukset eivät enää mene hukkaan, sillä ne kaikki voi ripustaa korupuun oksille tai puun juurille. Kuvittele sellainen rauhallinen aamu, jona ei tarvitse etsiä koruja pöydän nyrkista ja laatikoiden perukoilta. Voit vain valita korupuun oksilta mieleisesi ja päivän asukokonaisuuteen sopivimmat koristeet ja ottaa rennosti. Ei enää turhaa stressiä, sillä Vögelchen-korupuu säilyttää korut tallessa.

* Pakolliset kentät

9,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Saksan kielen sana Vögelchen tarkoittaa pikkulintua, ja toden totta, sellaisia asusteleekin tämän kauniin korupuun oksilla. Linnut on toki veistetty teräksestä, mutta yhtä kaikki ne pitävät arvokkaita koruja silmällä ja korut eivät yksinkertaisesti enää koskaan mene hukkaan, kun niitä säilyttää tämän kauniin tarve-esineen oksilla ja juurilla. Ei enää hammastenkiristystä ja epätoivon hetkiä kadonneita koruja etsiessä, sillä tämä koruripustin on kätevin lahja jokaiselle naiselle.

Vögelchen-korupuussa on tilaa useille riipuksille, kaulaketjuille, rannekoruille ja nilkkarenkaille, ja lisäksi puun juurelle asettelet sormukset, korvakorut ja muut pienet koruset turvaan. Aamulla töihin lähtiessäsi valitset nopeasti ja kiireettömästi sopivat korut juuri sen päivän mielentilaan ja tunnetilaan. Illalla juhlia varten laittautuessasi nostat niin ikään oikeat korut telineestä ja pukeutumiskokonaisuutesi näyttää aina säkenöivältä.

Vögelchen-korupuu on loistava ja kimalteleva lahja naiselle. Se on jokaisen koruja käyttävän naisen toive-esine ja lisäksi kaunis ja herkkä sisustuselementti, joka näyttää yöpöydällä upealta. Tästä mahtavin lahjaidea niin vaimolle tai tyttöystävälle kuin omalle äidille tai siskolle. Vögelchen-korupuu on trendikkäintä ja samaan aikaan klassisinta saksalaista muotoilua, ja puun materiaali on kestävä teräs. Tanssin ystävät voivat valita lintumotiivin sijaan korupuun, jonka päällä tanssahtelee ballerina.

Tuotetiedot

  • materiaali: teräs
  • kaksi motiivia: lintu ja ballerina
  • mitat: 17 cm x 16,5 cm x 2 cm

Tuotetiedot

  • materiaali: teräs
  • kaksi motiivia: lintu ja ballerina
  • mitat: 17 cm x 16,5 cm x 2 cm

Tuotetiedot

  • materiaali: teräs
  • kaksi motiivia: lintu ja ballerina
  • mitat: 17 cm x 16,5 cm x 2 cm
2022-07-03T08:19:12+00:00