Tarvitsetko apua?

Vitsikäs teesihti

Alkaen: 9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä persoonallinen ja hupaisa teesihti on jokaisen teenjuojan toivelahja. Monissa muodoissa ja ko’oissa saapuva sihti nojaa käsillään tai muilla ulokkeilla teekupin reunoihin, ja tätähän ei yksikään teen rakastaja voi vastustaa. Täydellinen lahjaidea kylmiin talvi-iltoihin, joulupakettiin tai ystävälle uuteen kotiin. Tee on terveellistä, nyt sen juominen on entistä hauskempaa. Tämä vitsikäs sihti tuo teehetkiisi sympatiaa, ja juot kuin vahingoissa enemmän teetä.

* Pakolliset kentät

9,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tästä humoristisesta teesihdistä olisi Englannin kuningatarkin mielissään. Tee on terveysjuoma, lämmittää talvella ja virkistää kesällä. Teen flavonoidit tekevät keholle hyvää ja suojelevat soluja vanhenemiselta. Tee on myös vitamiini- ja mineraalipommi, jonka sisältämä kofeiini piristää aamulla ja elvyyttää iltasella. Nyt teen juominen on entistä hauskempaa, kun nämä lystikäät teesihdit ovat ottaneet niin hupaisan apinan, rohkean vuorikiipeilijän, symppiksen robotin kuin komean sammakonkin muodon. Voit tilata mieleisesi muotoisen sihdin lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle, tai hemmottele itseäsi ja tilaa koko sarja.

Sihdit roikkuvat käsistään teekupin reunalla, vuorikiipeiljä hakustaan. Sihdit on helppo avata ja sulkea, ja niiden puhdistaminen on paljon vaivattomampaa kuin perinteisen pallon muotoisen teesihdin. Sihdit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestävät vuodesta toiseen.

Nämä hassut sihdit kietovat myös teetä vieroksuvan pikkusormensa ympärille ja esiintyvät keittiön tarve-esineiden seassa ehdottomasti edukseen. Tilaa tämä oivallinen lahja esimerkiksi isovanhemmille, jotka tykkäävät nauttia iltateensä päivittäin. Myös ystävälle tai sukulaiselle käyttökelpoinen lahja, joka tekee teen juomisesta helpompaa ja spontaanimpaa! Tilaa heti ja anna lahjan saajalle mahdollisuus nauttia teetä päivittäin, sillä se tekee hyvää.

Tuotetiedot

  • Neljä versiota: apina, vuorikiipeilijä, robotti ja sammakko
  • Koko: 9 x 7 x 3 cm

Tuotetiedot

  • Neljä versiota: apina, vuorikiipeilijä, robotti ja sammakko
  • Koko: 9 x 7 x 3 cm
2022-07-03T13:09:58+00:00