Tarvitsetko apua?

Viskikuutiot

13,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Whisky on rocks on klassinen cocktail, mutta jäät vetistävät juoman helposti. Ongelma on ratkaistu näiden vuolukivestä valmistettujen, varmasti sulamattomien jääkuutioiden avulla. Ne viilentävät juoman, mutta eivät vetistä sitä, joten juomaelämys on pelastettu!

Other customers bought

Kuvaus

Nämä kuutiot eivät ole mitä tahansa kiviä, vaan vuolukivestä valmistettuja jääkuutioita. Ne sopivat kaikkiin juomiin, jotka kaipaavat viilennystä, mutta erityisesti voimakkaisiin juomiin, kuten viski, calvados tai konjakki. Tavalliset jääkuutiot vetistävät juoman nopeasti, jolloin maku laimenee. Kiitos näiden jääkuutioiden, tästä ei enää ole pelkoa!

Vuolukivi on täysin turvallinen tuote, joka ei aiheuta mitään makuhaittoja itse juomaan. Laitat kuutiot vain muutamaksi tunniksi pakkaseen, ja ne ovat käyttövalmiita. Ja mikä parasta, niitä voi tietysti käyttää uudelleen ja uudelleen, toisin kuin jääkuutioita. Loistava lahja niin viskistä pitävälle isälle, konjakista nauttivalle äidille kuin yllätyskuohuviinistä innostuvalle ystävällekin. Niihin spontaaneihin kilistelyhetkiin!

Tuotetiedot

Viskikuutiot

  • Pakkaus sisältää: 9 kuutiota rasiassa
  • Materiaali: vuolukivi
  • Kuutioiden mitat: n. 2 x 2 cm
2023-09-21T19:09:38+00:00