Tarvitsetko apua?

Viskilasi kaiverrus

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Joka on valinnut viski hänen suosikki juoma, joka on tyytyväinen tyylikäs lasi voidaan personoida täältä! Klassinen juoma on usein ollut juhlissa tai miehille iltaisin ja lasi on hieno lahja tällaisia ​​tilaisuuksia. Kaunis lahja totta herrat!

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Viski - juomaa herrat! Sakko viini, kaikki eivät tykkää, mutta jotka pitivät klassinen juomaa, joka rakastaa häntä. Tee suuri ilo herrasmies ja esittää henkilökohtainen lasi hänen suosikki juoma. Yhdellä kauniita kuvioita ja nimi tuntija lasin suuri, henkilökohtainen lahja, joka säteilee tyyliä ja eleganssia!

Myös seuraavan miesten tai pokeri-iltaa voit silti luoda henkilökohtaisen viskilasi kaikille vieraille. Lahjaksi syntymäpäiviä, juhlia tai päivällinen, elegantti lahja myös arvostaa loistava ajatus, että jokainen klassinen osapuolen puolesta: Anna suosikki viskiä, ​​mutta samanarvoisia setin matching lasia! Viski lasi kaiverrus on täydellinen lisä mihin tahansa kotiin baari ja kaunis syntymäpäivä tai joululahja ystäville juoman luonnetta!

Tuotetiedot

Viskilasi kaiverruksella

Suunnittelu: Alkuperäinen
personoitavissa nimellä ja osittain vintage (ei erikoismerkkejä!)
lasiin:
kiinteä pohja (2 cm korkea)
Mitat: Korkeus 9 cm, Ø 8 cm.
Huomautus: Erityisen valmistusprosessin vuoksi lasin pohjassa voi olla pieniä epätasaisuuksia. Tämä on väistämätöntä eikä ole tuotantovirhe.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-28T13:15:29+00:00