Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Virkistävä huonetuoksu

Alkaen: 18,90 €
(157,50 € / l) Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tervetuloa, kesä! Vuodenajasta riippumatta voit luoda kotiisi aina hieman kesäistä tunnelmaa näillä Bomb Cosmeticsin herkullisilla tuoksuilla. Tuo kesä omaan kotiisi tai lahjana ystävän asuntoon valitsemalla oma suosikkisi kahdesta kesäisestä huonetuoksusta.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Kaikkihan toki rakastavat kesää! Pohjoisessa asuvat joutuvat valitettavasti kaipaamaan sitä ja sen mukanaan tuomaa lämpöä suurimman osan vuodesta ja kesän vihdoin tultua syksy saapuu aina liian aikaisin. Sateisen syksyn, kylmän talven ja epävakaisen kevään aikana on tietysti tarpeeksi aikaa kaivatakin kesää kunnolla – mutta myös aikaa keksiä tapoja tuoda kesän tuntua lähemmäksi.

Saanemme nyt esitellä erään tavan tuoda kesän vivahteita omaan kotiin. Hanki nyt Bomb Cosmeticsin herkullisen kesäinen huonetuoksu, joka saa kotisi suorastaan huokumaan lämpöä ja aurinkoa. Tarjolla on kaksi tuoksuvaihtoa, Hey Macarena ja Raspberry Smoothie. Hey Macarena saa sinut rantafiiliksiin tuoksuen trooppiselta mangolta, greipiltä ja mandariinilta, jotka on viimeistelty pienellä silauksella vaniljaa. Raspberry Smoothie, kuten nimensäkin jo kertoo, tuoksuu vadelmalta yhdistettynä mansikkaan ja mustikkaan kevyin sitruuna-aromein.

Kesä kutsuu sinua! Vastaa sen kutsuun tilaamalla itsellesi tai lahjaksi ystävällesi herkullinen huonetuoksu, joka vie sinut samantien lämpimimpään vuodenaikaan!

Tuotetiedot

Virkistävä huonetuoksu

  • Kaksi vaihtoehtoa
  • Sisältää 120 ml huonetuoksua
  • Sisältää diffuusorin ja tikkuja
  • Viehättävässä pakkauksessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-10T16:55:25+00:00