Tarvitsetko apua?

Vinyylilevylasinaluset

13,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kuvittele seuraava skenario: kutsut ystäviä kylään, heität juomalasien alle nämä aluset ja todistat vieraiden ällistyneet reaktiot: nämäkä ovat siis AITOJA vinyylilevyjä? Ja kyllä, näiden mitä tyylikkäimpien ja coolimpien lasinalusten tehtävä on suojata pöydän pintaa kuumilta kupeilta ja huurteisilta laseilta, mutta toki myös rakkaus musiikkiin huokuu näistä kauniista keittiötarvikkeista. Vinyylit tempaavat muistelot kohti popmusiikin kultaisia aikakausia – ja näyttävät toki myös uudessa olomuodossaan pöydällä erittäin hauskoilta.

Other customers bought

Kuvaus

Näitä tarve-esineitä käytetään päivittäin keittiössä – mutta mikäänhän ei kiellä niitä olemasta mahdollisimman cooleja ja vastustamattoman upeita. Nyt esittelemmekin ylpeinä nämä vinyylilevylasinaluset, jotka tempaavat ajatukset välittömästi diskopallojen, tanssibiittien ja glitterin maailmaan. Vinyylilevylasinaluset ovat moikkaus menneeseen ja huokuvat retroa ja nostalgiaa – mikä voisikaan olla parempi lahja trendejä seuraavalle ystävällesi? Lasinaluset ovat myös mutkaton annettava ja toimivat lahjana niin esimerkiksi tupaantuliaisissa kuin syntymäpäivilläkin.

Lasinaluset on käsitelty karheiksi ja liukumista estäviksi – lasi tai kuppi pysyykin vakaasti lasinalusen päällä. Vinyylilevylasinaluset groovaavat myös olohuoneen lipaston päällä tai baarikaapin oheistavarana, ja niistä voi myös askarrella näyttävän sisustuselementin, jos lasinalusia on muutenkin kaapissa jo riittämiin. Pakkaus sisältää kuusi vinyylilevylasinalusta, ja jokaisessa niistä on hieman eri design. Nämä ovat niin hauskoja, että lasinalusia tulee myös käytettyä eikä vain seisotettua keittiön nurkassa.

Vinyylilevy-lasialuset ovat ykköslahjaidea kaikille tyylitietoisille sisustajille, baarikaappinsa sisältöään komistaville tai musiikkia päivittäin kuluttaville. Vinyyli musiikin kuuntelemisen formaattina on tehnyt vahvan paluun viime vuosina, ja nämä viileät lasinaluset ovatkin myös pieni kannanotto: ei digitaaliselle musiikille, vinyl forever!

Tuotetiedot

  • materiaali: pintakäsiteltyä muovia
  • materiaali estää lasin liukumista
  • pakkaus sisältää kuusi lasinalusta
2023-11-29T10:40:31+00:00