Tarvitsetko apua?

Villit grillit -grillivarrastikut

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kesällä grillataan! Tai noh, asialle vihkiytyneet aloittavat jo heti, kun lumet ovat sulaneet. Ja mikäpä olisi aloitellessa, jos käytössä olisi oheisenlaiset grillivarrastikut, joiden päät ovat hirven pään muotoiset! Näistä muodostuu jokaisten grillijuhlien keskipiste, tarjottavien ohella.

Other customers bought

Kuvaus

Kuka sanoi, ettei grilli- tai puutarhajuhliin voi mennä omien grillivarrastikkujen kanssa? Tosin vielä suositumman sinusta tekee, jos olet hankkinut nämä lahjaksi juhlien järjestäjälle! Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut grillitikut suorastaan kutsuvat järjestämään juhlat, joissa ne pääsevät esille. Suomen kesä on lyhyt, mutta ainahan on tunnetusti hyvä sää grillata…

Lihaa, kanaa, tofua, halloum-juustoa, vihanneksia, ananasta, tai vaikka vaahtokarkkeja Amerikan malliin! Grillivartaat ovat jokaisen grillaushetken pakollinen, ja herkullinen sellainen, ohjelmanumero, joten miksi ei panostaisi ruoka-ainesten lisäksi myös itse varrastikkuihin! Näiden tikkujen pää on aivan kuin hirvi sarvineen kaikkineen, joten tikut ovat kuin tehty suomalaisiin grillijuhliin, myös Lappia etelämmässäkin.

Loistava lahja heille, jotka tykkäävät järjestää grillijuhlia, mutta jotka eivät saa aikaiseksi ostaa kunnollisia varrastikkuja niiden puisten sijaan. Tai heille, jotka kyllä heti järjestävät juhlat, jos vain joskus muistaisi ostaa ne varrastikut… Näiden varrastikkujen jälkeen tekosyitä ei enää ole, ja lahjan antaja voi olla varma olevansa kutsuttujen joukossa!

Tuotetiedot

Villit grillit -grillivarrastikut

  • Pakkaus sisältää: kaksi grillivarrastikkua
  • Rustiikkinen muotoilu
  • Mitat: 30 cm
  • Materiaali: ruostumaton teräs, turvallista syömiskäytössä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-07T15:39:15+00:00