Tarvitsetko apua?

Villit eläimet -lahjapaperi

4,90 €
(3,50 € / m) Sis. alv
- +
Eläinrakkaan lahjat tulee tietysti paketoida eläinaiheiseen lahjapaperiin! Tässä lahjapaperissa vilistävät kalat, kirahvit, tiikerit ja monet muut villit eläimet. Lapselle annettaessa ihmeteltävää riittää jo ennen kuin lahjaa on edes avattu!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lahjaa annettaessa huomiota kannattaa kiinnittää myös itse pakkaukseen. Vaikka pääasiana on tietysti se, mitä paperin alta paljastuu, lahjan saajaa ilahduttaa tietysti myös jo itsessään hieno pakkaus. Tämä lahjapaperi on varmasti kaikkien eläimistä kiinnostuneiden - erityisesti pienten lasten - mieleen. Dinosaurukset, siilit ja muut villieläimet vilistävät pitkin paperia. Paperi kannattaakin ottaa lahjan päältä varovaisesti pois, jotta sen voi käyttää myöhempään tarkoitukseen esimerkiksi pienten lasten kanssa eläinten nimien opetteluun.

Lahjapaperi on laadukasta materiaalia, joten se kestää hyvin niin lahjan päällä kuin myös käytössäkin lahjan avaamisen jälkeen. Siitä saa vaikka hienon taulun lastenhuoneen seinälle! Hieno käärepaperi, joka on lahja jo itsessään. Sopii annettavaksi myös pienten lasten vanhemmille, jotka ovat paketoimassa lahjoja paitsi omille lapsilleen, myös heidän kavereidensa synttäreille.

Tuotetiedot

Villit eläimet -lahjapaperi

  • Mitat: 2 x 0,7 m
2020-12-06T01:41:34+00:00