Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Viinipullon lahjalaatikko kuvalla

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tuttu viinipullo on aina asiaankuuluva ja toimiva lahja, mutta oletko useinkin miettinyt, miten sitä voisi jotenkin piristää? Tämä komea puulaatikko muodostaakin lahjaviinille arvokkaat ja henkilökohtaiset puitteet, sillä laatikon kanteen voidaan painattaa lahjan antajan valitsema kuva. Näin arkinen viini muuttuu arvokkaaksi ja ainutkertaiseksi lahjaksi, ja laatikko säilytetään varmasti vielä vuosia viinin nauttimisen jälkeen. Tilaa nyt tämä viinipullon lahjalaatikko esimerkiksi siskollesi tai veljellesi huomaavaiseksi lahjaksi.

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Viinipullo valitaan usein lahjaksi esimerkiksi tupaantuliaisiin, pikkujouluihin tai syntymäpäiväksi, ja sehän toimii aina. On mukavaa antaa hyvää viiniä lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle ja olla varma siitä, että lahjan saaja arvostaa ja nauttii lahjastaan. Mutta ainahan sinänsä tavanomaista viinipullolahjaa voisi jotenkin muokata, jotta kokemus olisi arvokkaampi. Nyt esittelemmekin aivan mahtavan tarvikkeen: tämä puinen lahjalaatikko on ensinnäkin kaunis esine, jossa annettu viini on upea lahja jo sinänsä. Mutta laatikkon kanteen voidaan tilata oheisen lomakkeen kautta painokuva, mikä tekee laatikosta aivan ainutkertaisen ja huippuhauskan lahjan.

Ensinnäkin lahjan saaja ilahtuu ja vaikuttuu laatikon komeista muodoista ja rustiikkisen punaruskeasta puusta, mutta kun hän näkee vaikkapa oman kuvansa laatikon kannessa, ilo on varmasti ylimmillään. Ostat laatikkoon vielä laadukkaan puna- tai valkoviininkin (kuoharikin mahtuu!), ja lahjakokonaisuus on voittamaton. Tämä viinilaatikko soveltuukin erinomaisesti joululahjapakettiin hilpeäksi yllätykseksi tai ystävän syntymäpäiville upeaksi lahjaksi.

Voit siis räätälöidä tämän lahjalaatikon juuri itsesi (tai lahjan saajan) näköiseksi ja lahja nousee sitäkin kallisarvoisemmaksi. Tilaa nyt tämä hieno ja ainutlaatuinen lahja, sillä kuvallisen viinilahjalaatikon kanssa et voi mennä vikaan.

Tuotetiedot

  • laatikko tarkoitettu yhdelle 0,75 l viinipullolle
  • kuvapainatus kannessa
  • materiaali: puu, lastulevy (kansi)
  • väri: punaruskea, valkoinen (kansi)
  • ulkomitat: 35 cm x 10,5 cm x 10,5 cm
  • sisämitat: 33 cm x 9 cm x 9 cm
  • kannen painopinta: 34,5 cm x 9,5 cm
  • paino: 550 g
2023-12-10T11:38:34+00:00