Tarvitsetko apua?

Viilennyskarahvi kannella

24,90 €
Sis. alv
- +
Tekisikö mielesi kylmää juotavaa, mutta et haluaisi vetisyttää juomaa jääpaloilla? Lasillinen jääkylmää maitoa maistuisi myös, mutta jääpalat eivät tule kysymykseen. Nyt nämä ongelmat ovat taakse jäänyttä elämää, sillä tämä viilennyskarahvi viilentää juoman viidessä minuutissa ja tarjolla on aina ihanan viileää virvoketta. Karahvin Rapid-Ice -kylmennyselementit kylmennetään pakastimessa ennen kuin ne asennetaan karahvin alustaan. Viilennysteho säilyy pitkään ja juoma on aina kylmää. Mahtava lahja esimerkiksi kumppanillesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kätevä viilennyskarahvi on aivan mainio lahjaidea ja mutkaton annettava esimerkiksi ystävänpäivänä kumppanillesi tai joululahjaksi vanhemmillesi. Se näyttää keittiön hyllyssä tyylikkäältä ja toimii erinomaisesti: tiedossa on aina kylmää juotavaa keittiön pöydällä – miksei toki terassillakin tai piknikilläkin, sillä tämä karahvi toimii yhtä lailla sisällä kuin ulkotiloissakin.

Viilennyskarahvi toimii seuraavasti: karahvin mukana toimitettavat kaksi Rapid-Ice -viilennyselementtiä laitetaan pakastimeen kylmenemään, ja sen jälkeen ne asennetaan karahvin kehikkoon. Ne viilentävät lasisen karahvin ja siihen kaadetun juoman tehokkaasti ja nopeasti: saat kylmää juotavaa viidessä minuutissa, ja karahvi säilyttää kylmennystehonsa pitkään. Karahvin päälle voidaan asettaa kansi, joka pitää kärpäset loitolla ja kylmyyden sisällä karahvissa.

Sitten onkin vain mielikuvitus rajana siihen, mitä karahviin kaadetaan. Ehkä haluat valmistaa itse jääteetä tai limonadia sitruunoista, sokerista ja vedestä? Vai tuliko kylään yhtäkkiä yllätysvieraita ja valkoviini on saatava nopeasti kylmäksi? Nyt onnistuu, sillä viilennyskarahvi on kuin tehty tiukkoihin ja nopeutta vaativiin tilanteisiin. Mikään ei ole ikävämpää kuin taskulämpimän juotavan tarjoaminen, mutta nyt sellaisesta ei enää tarvitse kärsiä. Suosittelemme viilennyskarahvia lämpimästi lahjaksi – hieno tuote ja kiva lahjaidea!

Tuotetiedot

  • tilavuus: 1 l
  • sisältää lasikarahvin kannella ja valkoisen viilennyskehikon
  • halkaisija 15 cm, korkeus 30 cm
  • kaksi Rapid-Ice -viilennyselementtiä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-28T04:45:35+00:00