Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Viikko- tai kuukausikalenteri

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Nyt ei tarvitse enää unohtaa yhtä ainutta tapaamista! Nerokas kalenteri pitää koko yhteisön menot muistissa, ja tämä onkin mainio pikkujoululahja esimerkiksi työporukalle tai kimppakämppään. Kalenteri säilytetään pöydällä ja siihen kirjoitetaan mukana tulevalla kynällä kaikki muistettavat asiat – kätevästi esimerkiksi eteistasolla kaikkien ulottuvilla ja täydennettävissä. Jos mietit esimerkiksi tuparilahjaa ystävillesi, ei tarvitse enää päätään rapsuttaa, sillä tämä kalenteri on mainio ja hauska annettava. Tilaa nyt!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Milloin se veljen lääkäriaika olikaan? Entä koska äiti olikaan menossa ystävien peli-iltaan? Ja missä isäkin tänään on, kun ei kotona näy? Näitä kysymyksiä ei enää tarvitse esittää ja vastauksia arvuutella, kun kätevä kommuunikalenteri kertoo, missä kukin yhteisön jäsen milloin meneekin. Ja kun joutuu kiireellä lähtemään aamulla ulos ovesta, nopea vilkaisu kalenteriin takaa sen, että tärkeä meno ei unohdu.

Tämä kalenteri on saatavissa kahdessa eri koossa: viikkokalenterissa on seitsemän lokeroa viikon jokaista päivää vastaamaan, ja kuukausikalenterissa vastaavasti lokero kuukauden jokaiselle päivälle. Kun viikko tai kuukausi on kulunut, paperi repäistään yksinkertaisesti pois ja alta paljastuu uusi puhdas ajanjakso, johon voidaan taas kirjoittaa kaikkien yhteisön jäsenien menot. Paperiarkkeja riittää yhdessä kalenterissa yli vuoden tarpeiksi.

Ja kynäkään ei ole enää koskaan hukassa: kalenterin yläosassa on lokero kynille, ja tämä lahjan mukana toimitetaankin kynä muistiinpanoja varten. Lisäksi kalenterissa on omat lokeronsa paperiklemmareille ja liittimille, ja nekin ovat aina kalenterin yläosassa käden ulottuvilla.

Tämä viikko- tai kuukausikalenteri on mutkaton ja hauska lahja esimerkiksi suurelle perheelle, työyhteisölle tai kimppakämpän asujaimistolle. Kalenteri voidaan sijoittaa eteispöydälle ja kaikki voivat täydentää sitä oman mielensä mukaan. Tilaa nyt lahjaksi ystävillesi tai sukulaisillesi – hauska lahjaidea!

Tuotetiedot

  • vaihtoehdot: viikkokalenteri, kuukausikalenteri
  • pakkaus sisältää kalenterin, kynän, paperiliittimiä ja ripustimia
  • 60 sivua
  • materiaalit: paperi, metalli, muovi
  • mitat: 26 cm x 12 cm (viikkokalenteri), 38 cm x 25 cm (kuukausikalenteri)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-18T18:19:43+00:00