Tarvitsetko apua?

”Viidakko”-kirjatuki

Alkaen: 15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Nyt viidakkorumpu raikaa kirjahyllyssäsi, kun voit ostaa nämä komeat kirjatuet kirjapinojasi pystyssä pitämään. Saatavilla neljä eri motiivia, ja materiaalina on jämerä ja lujatekoinen metalli. Kirjasi pysyvät paikoillaan ja kirjahylly vaikuttaa nätimmältä, kun siellä on näitä hienoja sisustuselementtejä – tai hylly suorastaan vangitsee huomiosi, niin kauniilta tuet hyllyssä näyttävät. Tilaa heti lahjaksi esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai sisaruksellesi uuteen asuntoon. Lahjat.fi-toimituksen vahva suositus!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”In the jungle the mighty jungle…” – näin kaikuu viidakkolaulu kirjahyllyssäsi, kun ostat nämä komeat kirjatuet itsellesi tai annat lahjaksi läheiselle ihmiselle, sukulaiselle tai työtoverille. Kirjatuet ovat aina tarpeellisia kodin tarve-esineitä, ja nämä ovatkin erityisen tarpeellisia tavaroita kaikille paljon lukeville ja kirjoja rakastaville. Jos koti on täynnä kirjoja lattiasta kattoon ja hyllystä toiseen, osta vaikka koko sarja.

Tämä ”Viidakko”-kirjatuki on saatavana neljänä erilaisena kuvamotiivina. Ehkä haluat kirjatukeen massiivisen elefanttimotiivin? Tai miltä näyttäisi korskea kirahvi tai siro antilooppi? Jos eläinaiheet eivät miellytä, ehkä haluatkin hankkia hienon apinanleipäpuukuvan kirjatukeen? Kaikki kirjatukimotiivit ovat yksityiskohtaista ja hienoa työtä, ja materiaaliksi tukiin on valittu jämerätekoinen, mustaksi värjätty metalli. Kerrassaan upeita joka kodin tarve-esineitä ja sisustustavaroita!

Kirjatuki on miellyttävä ja ennen muuta helposti annettava lahja kenelle tahansa läheiselle tai miksei hieman virallisemmallekin ystävälle, esimerkiksi kollegallesi joululahjaksi tai esimiehelle syntymäpäiväksi – kirjatuessa on myös arvokkuutta ja tyylikkyyttä vaikka kuinka! Vanhempasi rakastavat kirjatukea hyllyssään, ja siskosi tai veljesi arvostaa elettäsi varmasti. Osta heti tämä hieno esine ja ilahduta ystäviäsi.

Tuotetiedot

  • mitat: 16 cm x 16,5 cm x 8 cm
  • paino: 220 g
  • materiaali: metalli

Tuotetiedot

  • mitat: 16 cm x 16,5 cm x 8 cm
  • paino: 220 g
  • materiaali: metalli

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-09-23T13:24:47+00:00