Tarvitsetko apua?

Vihanneskuorija

9,90 €
Sis. alv
- +
Piristä keittiötäsi hauskalla ja kätevällä kuorijalla, joka kuorii sujuvasti sekä hedelmät, vihannekset että juurekset. Tämä vihanneskuorija on ehdoton lisätarvike kokkaavan miehen keittiöön, siitä kertoo jo kuorijan tuttu ulkoasu. Tämä klassista partahöylää erehdyttävästi muistuttava kuorija on erittäin kätevä ja hauska lahja keittiöön.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitä keittiöstäsi vielä puuttuukaan? Tietysti tämä kätevä vihannesten kuorija, joka on täydellinen lisätarvike toiminnalliseen keittiöön. Tätä kuorijaa kokeiltuasi et muita enää haluakaan, sillä tällä yhdellä ja samalla kuorijalla voit kuoria näppärästi niin perunat, porkkanat kuin omenatkin ja kuorija jättää jälkeensä mitä sileimmän pinnan! Kuorija sopii erinomaisesti hauskaksi tupaantuliaislahjaksi tai trendikkään keittiön täydentäväksi ja käytännölliseksi lisäksi.

Kuori hedelmät, juurekset ja vihannekset huippusiististi tämän nerokkaan kuorijan avulla! Saat loihdittua niille mitä tyylikkäimmän pinnan, jota sopii esitellä tarjotessasi pikkupurtavaa illanistujaisissa. Jännittävä partahöylää muistuttava ulkoasu pitää sisällään todellisen monitaiturin, jolla hoituvat kaikenlaiset kuorimiset. Nerokas lahja viemiseksi poikamiesboksiin tai muuten vain kenelle tahansa moderniin keittiöön, jossa on asennetta! Jos tilaat kuorijan lahjaksi, varmista, että tilaat yhden myös itsellesi!

Tuotetiedot

Vihanneskuorija

  • Muovinen kahva
  • Mitat: 13 x 6 x 1 cm
2021-01-23T14:07:23+00:00