Tarvitsetko apua?

Vespa sadeviitta lapsille

Alkaen: 32,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Suurta designia pienille ihmisille: tämä lasten sadeviitta on sekä kätevä arkituote että hieno ja trendikäs vaatekappale. Vespa sadeviittaan on painettu klassisen italialaisen Vespa-skootterin kuva sekä kaksi vaihtelevaa iskulausetta, ja viitta onkin saatavilla kahtena pirteänä värivaihtoehtona. Kun mietit lahjaa vaikkapa sukulaisten tai ystäväperheen lapselle, älä etsi tätä kauempaa. Vespa sadeviitta on kerrassaan upea design-tuote ja näyttää pikkuneidin tai -pojun päällä erittäin söpöltä.
32,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki, joilla on lapsia, tietävät totuuden: vaikka sää olisi kuinka sateinen, ulos on päästävä ja leikkeihin on ryhdyttävä. Lapselle on silloin hyvä pukea edes hieman sateensuojaa ylle, jotta eivät aivan ulkoleikeissään kastuisi. Tämä sadeviitta onkin erinomaisen järkevä lahja annettavaksi lapselle, ja erityisen tarpeeseen se tietenkin tulee sateisiin keväisiin ja syksykeleihin. Mutta lahjat.fi-toimituksessa olemme erityisen mielissämme Vespa sadeviitaan ulkoasusta: se on saatavilla keltaisena tai sinisenä, italialaisen Vespa-skootterin kuvilla ja iskulauseilla varustettuna. Keltaisessa viitassa Vespa on saanut seurakseen ”Life is beautiful” -tekstin, ja sinisessä taas lukee ”The secret of happiness is freedom” – onnellisuuden salaisuus on vapaus. Kuinka ihania, trendikkäitä ja söpöjä nämä sadeviitat voivatkaan olla?

Vespa-skootteri, joka on lainannut fiiliksensä ja ulkoasunsa näille sadeviitoille, on italiassa toisen maailmansodan jälkeen esitelty skootteri, josta on noussut maailman legendaarisin skootterimalli. Sillä on nähnyt ajavan Hollywood-tähtiäkin, mutta italialaisille ihmisille Vespa tarjosi halvan ja kätevän liikkumistavan – huonosta tieverkostosta huolimatta. Tilaa tämä nostalgiaa huokuva sadeviitta lahjaksi omalle lapsellesi, sukulaiselle tai ystäväperheelle, synttäripakettiin tai joululahjaksi. Taatusti tarpeeseen tuleva tuote ja ihana lahjaidea!

Tuotetiedot

  • väri: keltainen
  • one size: sopii 5–10-vuotiaille
  • materiaali: polyamidi

Tuotetiedot

  • väri: keltainen
  • one size: sopii 5–10-vuotiaille
  • materiaali: polyamidi

Tuotetiedot

  • väri: keltainen
  • one size: sopii 5–10-vuotiaille
  • materiaali: polyamidi
2023-12-10T15:28:19+00:00