Tarvitsetko apua?

Vespa 150VL1T -pienoismalliskootteri

52,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Osuva lahjaidea kaikille Vespojen faneille! Tämä upea designtuote saa lahjan saajan hieraisemaan silmiään! Pienoismalli ihastuttaa uskomattoman kauniilla yksityiskohdillaan ja klassisella muotoilullaan niin pientä kuin isompaakin skootteri-intoilijaa! Rakkaudella valmistettu ja omistajan iloksi moottoroitu pikkuskootteri on onnistunut lahjaidea ja sopii erinomaisesti leikkimielisiin hetkiin ja myös sisustuselementiksi vaikkapa olohuoneen hyllyyn! Upea läpinäkyvä paketti sopii lahjaksi sellaisenaan, kiedo vain haluamasi lahjanaru ympärille ja lahjasi on valmis!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vespa on italialaisen Piaggio-nimisen yrityksen kehittämä skootterimalli, joka esiteltiin maailmalle 1940-luvulla. Siitä lähtien tämä moderniksi klassikoksi noussut kaksipyöräinen ilopilleri on ihastuttanut niin filmitähtiä, julkisuuden henkilöitä kuin tavallisia tallaajiakin. Vespa on niin suosittu skootterimalli, että jotkut kutsuvat kaikkia skootterimalleja Vespoiksi. Vespa tarkoittaa vapaasti suomennettuna ampiaista. Aikamoinen pippurinen kiitäjä tämä skootteri onkin: sillä liikkuu helposti ja vaivattomasti paikasta toiseen! Ei ihme, että tähän skootterimalliin ihastuvat kaikki! 

Hanki erityisesti Vespojen faneille lahjaksi tämä upea ja silmää miellyttävä pikkuskootteri. Kaunis Vespa on klassisen kermanvalkea ja se sopii kaikenlaiseen sisustukseen ja kaikenlaisiin lastenhuoneisiin. Vespa huokuu iloa ja energiaa ja matkalle lähtemisen tunnelmaa. Se on nähty useissa elokuvissa, usein romanttisissa, mutta vauhdikkaissakin. Kaikki tunnistavat tämän upean skootterimallin. Hanki lahjaksi esimerkiksi erilaisia klassisia autoja ja skoottereita harrastavalle lapselle, nuorelle tai aikuiselle. Lahjan saajan henkilökohtaiset makumieltymykset huomioonottava lahjaidea on usein mieluisin lahja. Tämän Vespan upeat pyöreät ja kaarevat muodot ihastuttavat ja miellyttävät silmää. Pienoismalli on varsinainen design-tuote, kun sen asettaa esimerkiksi olohuoneen hyllylle, työhuoneeseen pöydälle tai vaikkapa makuuhuoneen yötasolle. 

Tuotetiedot

  • metallinen motoroitu malli, kokosuhde: 1:6
  • pintaväri: kermanvalkoinen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T13:06:45+00:00