Tarvitsetko apua?

Vesituuletin - Kaksinkertainen tuuletus

7,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ällistyttävän nerokas yhdistelmätuuletin vilvoittamaan oloasi kuumina päivinä. Tällä paristokäyttöisellä tuulettimella saat aikaan viileän tuulen, jossa on hienon hieno vesisumu mukana. Kätevä kotona, toimistossa, rannalla tai vaikkapa kesätapahtumissa. Osta samantien yksi itsellesi ja toinen festareille mukana tulevalle ystävällesi ja kuuman rokkikeikan jälkeinen viilennys on taattu!/p>

Other customers bought

Kuvaus

Ilmastointilaitteilla voidaan jäähdyttää sisäilma miellyttäväksi, mutta entäpä kun haluat vielä enemmän virkistystä paikassa, jossa ei ole ilmastointia? Silloin pidät pään kylmänä kesän kuumimpinakin päivinä tällä kätevällä, pienellä apulaitteella! Muista täyttää tuulettimen vesisäiliö ennen käyttöä ja saat loihdittua laitteen avulla tuplaviilennyksen. Vesi muuttuu hienon hienoksi suihkuksi ja leviää ilmaa viilentämään samalla, kun tuulettimen lavat pyörivät tehokkaasti. Voit lähteä ulos helteelläkin, kun sinulla vain on tämä tuuletin mukanasi. Kevyt ja pienikokoinen tuuletin kulkee vaivattomasti mukana. Tuulettimen lavat ovat pehmeät, eivätkä aiheuta loukkaantumista, vaikka vahingossa osuisivatkin iholle. Laite toimii kahdella AA-paristolla. Paristot eivät sisälly pakettiin.

Kokeile suihkutusta myös huonekasviesi lehtien kosteuttamiseen, sillä ne pitävät vedestä. Käytä silloin laitteessa huoneenlämpöistä vettä. Vesituuletin on oman tarpeen lisäksi myös oikein hieno lahja perheenjäsenillesi tai ystävillesi. Hanki itsellesi ja ystävällesi samanlaiset tuulettimet ja helteisten, rannalla loikoilun parissa vietettävien kesäpäivien kaivattu viilennys on taattu!

Tuotetiedot

Vesituuletin

  • Kaksinkertainen tuuletus
  • Korkeus n. 29 cm
  • Materiaali: Muovi
  • Toimi kahdella AA-paristolla. Paristot eivät sisälly pakkaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-07-03T13:29:58+00:00