Tarvitsetko apua?

Vesikarahvi sukeltaja- tai kalakoristeella

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Laadukkaassa vesikarahvissa on pohjaan istutettuna lasinen koriste. Koristeena on joko kala, pieni sukeltaja tai syvänmeren sukeltaja. Kun vesi on tarjolla tässä kauniissa karahvissa, jossa on poikkeuksellinen koriste, on veden juominen paljon mukavampaa! Päivän mittaan työssä ollessa sitä helposti unohtaa juoda riittävästi vettä mutta kun tämä karahvi on töissä mukana ja kun karahvi on saatu lahjaksi tietyltä ja tärkeältä henkilöltä, veden juonti ei niin helposti unohdukaan. Karahvissa olevaa kala- tai sukeltajahahmoa on mukava katsella ja samalla tulee itsekin sukeltaneeksi ajatuksissaan vedenalaiseen maailmaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suupuhalletun vesikarahvin vetoisuus on 1,2 litraa ja karahvin voi sulkea silikonisella korkilla. Karahvin halkaisija on 8,5 senttimetriä ja korkeus on 30 senttimetriä. Lasinen koriste karahvin pohjassa antaa hauskan tunnelman vaikkapa illallispöydässä. Koristetta jää katselemaan ja tulee miettineeksi, että miten koriste on pullon pohjaan oikein saatu. Lasinen karahvi on pöydän ehdoton katseenvangitsija! Erityisesti hiilihapollinen kivennäisvesi tekee kala- tai sukeltajakoristeellisesta karahvista varsin eläväisen näköisen.

Onko ystäväpiirissäsi tai sukulaisissasi sukellusta tai kalastusta harrastavia? Mikäli on, on tämä laadukas, lasinen vesikarahvi oivallinen idea lahjaksi. Kalastusta harrastavalle tulee mieleen, miten saisi kalastettua pullon pohjassa olevan kalan ylös. Sukellusta harrastaville tulevat taas seuraavat sukellusreissut mieleen. Onko kohteena ehkä kirkasvetiset korallilautat jossakin lämpöisessä vai ehkä kotoisammat vedet Suomessa? Yhtä kaikki, pieni hahmo lasisessa karahvissa saa ajatukset suuntautumaan pois arkisesta aherruksesta. Tilaa nyt lahjaksi kalastajille, sukeltajille, sekä kalastusta ja sukellusta harrastaville upeat karahvit lahjaksi! Tai tilaa karahvit vaikka sukeltajakerhon kerhotiloihin ilahduttamaan yhteisiä istuntoja.

Tuotetiedot

Vesikarahvi sukeltaja- tai kalakoristeella

  • puhallettu lasipullo
  • silikonikorkilla
  • valittavana olevat mallit: kala, pieni sukeltaja tai syvänmerensukeltaja
  • tilavuus: 1,2 litraa
  • mitat: halkaisija 8,5 cm, korkeus 30 cm
2020-11-28T17:20:50+00:00