Tarvitsetko apua?

Veripussi kylmä/kuumapussi

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lahja on omiaan kaikille urheilijoille ja vapaa-aikanaan liikuntaa harrastaville. Kylmäpussia tarvitaan, kun urheilussa tulee kolhuja, ja kuumapussi taas lievittää esimerkiksi venyttelyn ohessa kipeitä lihaksia. Tämä kylmä- ja kuumapussi on suunniteltu muistuttamaan veripussia, ja se onkin designiltaan varsin hilpeä lahja kaikille liikunnan ystäville. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja tuo iloa ja huumoria joskus niin ryppyotsaiseen harjoitteluun. Toimi nyt – makea lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kylmäpussia tarvitaan joskus epäonnisten tilanteiden jälkeen urheilusuorituksia tehdessä. Kun nilkka muljahtaa tai reisilihakseen tulee niin kutsuttu ”puujalka”, kylmäpussi auttaa kivun lieventämiseen ja lihaksen palautumiseen. Myös kuumapussista on hyötyä esimerkiksi silloin, kun lihaksia venyttää: kylmilllä lihaksilla venyttelyssä on venähtämisen riski, ja kuumapussi auttaa myös hoivaamaan urheilussa väsyneitä lihaksia.

Tämä kylmä- ja kuumapussi onkin urheilijan ja vapaa-ajanliikkujan paras lahja, ja lisäksi sen ulkomuoto herättää ansaittua hilpeyttä. ”Veripussi” nimittäin näyttää aivan siltä, kuin se olisi lainattu suoraan sairaalan hoitovälinevalikoimasta, ja se muistuttaa itsensä kolhinutta siitä, että pahemminkin olisi toki voinut käydä. Pussi asetetaan joko jääkaappiin tai kuumavesihauteeseen, odotetaan jokusen minuuttia ja kylmä- tai kuumapussi on valmis. Pussin yhteydessä on käyttöohje englanniksi ja saksaksi.

Tämä lahja on aivan paikallaan esimerkiksi teini-ikäiselle urheilijanuorelle, joka ei näe kolhutonta päivää harrastuksiensa lomassa. Toimii myös erinomaisesti lahjana harrastelijalenkkeilijöille tai kuntosalilla rehkiville. Tällaisia mutkattomia ja humoristisen designin sisältäviä lahjoja tarvitaan aina, sillä elämässä pitää olla naurua ja iloa. Nyt voit lahjoittaa sitä tämän ”Veripussin” saajalle roppakaupalla. Toimi heti, sillä tästä ei hauska lahjaidea parane.

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • mitat: 21 cm x 12 cm x 2 cm
  • mukana käyttöohjeet englanniksi ja saksaksi
2021-01-28T12:34:25+00:00