Tarvitsetko apua?

Veggie Twister-vihannessuikaloija

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Vihannekset ovat huipputerveellisiä ja elintärkeitä meille ihmisille, mutta näyttävät valitettavan usein tylsiltä lautasella. Mikset siis vaihtaisi tylsän veitsen vihannessuikaloijaan, jonka avulla saat aikaan kauniita spiraaleita, jotka varmasti innostavat popsimaan vihanneksia. Veggie Twister-vihannessuikaloija on kätevä työkalu, joka saa vihannekset näyttämään hauskoilta ja herkullisilta. Vihannesspiraalit sopivat myös loistavasti koristamaan muita ruokia. Pieni keittiötyökalu – iso askel kohti terveellisempää elämää!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tunnetun ruokapyramidin mukaan ihmisten kuuluisi popsia vihanneksia päivän mittaan aivan mieletön määrä, mutta hyvin harva kuitenkin yltää suosituksiin. Vihanneksia kyllä kannetaan kilokaupalla kaupasta kotiin, mutta ne jäävät liiankin usein jääkaapin pohjalle makaamaan. On niin paljon muutakin, millä mahan saa täyteen. Veggie Twister-vihannessuikaloijan avulla annat vihanneksille aivan uuden ilmeen. Unohda tylsät tikut ja ankeat raasteet - täältä tulevat hauskat spiraalit, jotka varmasti saavat vihannesnälän kasvamaan. Suikaloija soveltuu monille eri vihanneksille: porkkanoille, perunoille, kurkuille, kesäkurpitsoille, retiiseille ja muille koville lajikkeille. Ota siis kunnon ote vihanneksesta ja pistä Veggie Twister töihin!

Vihannesspiraalit sopivat loistavasti perjantai-illan pikkupurtavaksi, pääruoan kaveriksi tai miksei muita ruokia ja salaatteja koristamaan. Voileipäkakku hauskoilla vihannesspiraaleilla on syntymäpäiväjuhlien ehdoton hitti, josta lapsetkin varmasti innostuvat. Nyt eivät selitykset, että vihannekset olisivat tylsiä enää kelpaa! Vihannessuikaloija on mitä mainioin lahja kaikille hyvän ruoan ystäville, jotka ovat saaneet tarpeekseen tylsistä vaihtoehdoista. Samalla annat heille mahdollisuuden ottaa iso askel kohti värikkäämpää, hauskempaa ja terveellisempää elämää!

Tuotetiedot

  • 8 x 7 x 4 cm
  • keltainen
  • muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T23:46:34+00:00