Tarvitsetko apua?

Vedenpinta projektori

20,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Upea tuote: tämä vedenpinnan kuvioita huoneeseen heijastava projektori luo rauhoittavan ja uskomattoman realistisen meritunnelman esimerkiksi makuu- tai kylpyhuoneeseen. Jokaiselle, jota laineiden liplatus ja vesi elementtinä kiehtoo, on tämä lahja täydellinen valinta. Kukapa ei nauttisi rentouttavasta meritunnelmasta, erityisesti nyt kun sen voi tuoda helposti omaan kotiin. Projektorin voi liittää esimerkiksi älypuhelimeen ja pistää lempimusiikia soimaan. Laineet liplattavat ihanasti soitetun musiikin tahtiin! Hanki lahja, joka antaa iloa pitkään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Meren äärellä asuvien ihmisten sanotaan olevan kaikkein onnellisimpia maailmassa. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta muuttaa sinne, missä meri-ilmasto hellii ja vesi on lähellä. Onneksi nyt voi tuoda veden rauhoittavan ja hyvää tekevän vaikutuksen omaan kotiin helposti ja vaivattomasti! Tämä ainutlaatuinen, vedenpinnan huoneeseen heijastava projektori vie hetkessä aidon merellisiin tunnelmiin. Projektorin vesielementtiä realistisesti jäljittelevä heijastuskuva tuo veden liplatuksen kokonaisvaltaisesti huoneeseen. Voi melkein kuulla merilokkien kirkunan ulapalla, tuntea merituulen hiuksissa ja rantahiekan jalkapohjissa.

Projektorin voi viedä kylpyhuoneeseen, pistää lempimusiikkia soimaan ja antaa ajatusten virrata lempeiden aaltojen mukana. Rentouttava ja upea kokemus jokaiselle! Lahjan saaja ei varmasti koskaan ole kokenut yhtä upeaa tapaa viettää laatuaikaa itsekseen tai vaikkapa kumppanin kanssa. Lahjoita hänelle, joka nauttii vesielementistä ja jokaiselle, joka pitää meritunnelmasta ja vedenpinnan eläväisestä ja säihkyvästä kauneudesta.

Projektorin luoma upea merimaisema on niin rauhoittava, että siihen helposti nukahtaa. Mutta ei hätää: projektorissa on automaattinen sulkemistoiminto, joka sammuttaa laitteen tunnin sisällä sen käynnistämisestä. Projektorin avulla voi siis helposti ja turvallisesti rentoutua ja vaikka huoletta nukahtaa.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää projektorin, äänijohdon, USB-johdon ja verkkoliittimen
  • automaattikatkaisin (1 h)
  • materiaali: muovi
  • väri: valko-sininen
  • mitat: 16,5 cm x 14,5 cm x 14,5 cm
  • paino: 377 g
2021-01-19T20:28:19+00:00