Tarvitsetko apua?

Vedenalainen LED-valaisin

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Taianomaista tunnelmaa ja vedenalaisen maailman fiilistä – vain napin painalluksella! Tällä väriä vaihtelevalla LED -valolla pystyt luomaan kauniita vedenalaisia valoefektejä. Käytä kylpyammeessa, akvaariossa tai suuressa maljassa ja luo mielenkiintoisia näkymiä ja sisustusyksityiskohtia, tai käytä mitä parhaimpana rentoutusharjoituksen tehostajana. Mieletön sisustus -tai lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Retrot laavalamput ovat jo poissa muodista ja näyttävät hieman mauttomilta, eikö niin? Mutta olet silti tiedostamattomasti jäänyt kaipaamaan niiden rauhoittavuutta; värien ja veden liikettä? Ymmärrämme tunteesi, ja meillä on sinulle päivitetty ja tyylikäs, paljon parempi valoratkaisu.

Vedenalainen LED-lamppu koristaa upeasti vesimaljaa, kylpyammetta tai akvaariota, ja antaa halutessasi joka huoneelle erilaisen valon ja tunnelman. Valittavissasi on 13 erilaista sävyä, joita voit vaihdella mukana tulevalla kaukosäätimellä niin usein kuin haluat, joko maltillisemmin tai nopeammalla tahdilla.

Värit ja valot ovat vahvasti yhteydessä ihmisen mielialoihin ja vireystasoon. Tämä ostos parantaa jokapäiväistä viihtyvyyttäsi kotona, tekee elämästäsi kauniimpaa, ja vahvistaa tiettyjä ”moodeja”. Puhumattakaan siitä, miten upean tunnelman vedenalaisilla valoilla saa juhliinsa ja hämyisiin huoneisiin. Tunnelma voi muuttua tanssittavasta mystiseksi tai rauhoittavasta romanttiseksi.

Hanki juhliisi futuristista henkäystä tai viileän tyylikästä lounge-tunnelmaa. Olit sitten järjestämässä omia syntymäpäiviäsi tai menossa ystäväsi juhliin, nämä vedenkestävät LED-valot ovat superlahja kenelle tahansa, joka rakastaa sisustusta ja tunnelmaa. Tee hetkistäsi hetkessä kauniimpia.

Tuotetiedot

Vedenalainen LED-valaisin

  • Mitat: 7 x 2,5 cm
  • 13 erilaista värisävyä
  • 3 asetusta: väri, värin vaihto hitaasti liukuen tai värin vaihto nopeasti
  • Toimii 3:lla AAA paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
  • Sis. kaukosäätimen 8,5 cm x 4 cm (sis. 1 x CR2025 -pariston)
    2020-11-28T04:19:56+00:00