Tarvitsetko apua?

Vastapäivään kulkeva seinäkello

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Tämä kello näyttää vievän ajassa taaksepäin. Kellon viisarit pyörivät vastapäivään ja myös numerot ovat päinvastaisessa järjestyksessä. Ihanteellinen lahja kaikille, jotka haluavat kauniin, mutta hieman epätavallisen esineen koristamaan kotiaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaunis, antiikkisen näköinen seinäkello, josta ei välttämättä ensimmäisellä vilkaisulla huomaa, että kello ei olekaan aivan tavallinen seinäkello. Mikä tekee tästä kellosta erityisen, on että sen kellon viisarit pyörivät vastapäivään! Tämä yllättävä esine tuo ripauksen surrealismia kotisi sisustukseen ja luo mielenkiintoa arkiseen esineeseen, joka on kaikkea muuta kuin arkinen! Onkin mielenkiintoista seurata, kuinka nopeasti vieraasi huomaavat, että kellosi ei olekaan ihan se perinteinen seinäkello.

Kello on koristeltu väärään suuntaan juoksevin roomalaisin numeroin ja se on kauniin antiikkisen näköinen. Upea esine kiinnittää huomion jo ulkonäöllään ja sopii hyvin monenlaisiin sisustuksiin aina modernista kodista retro-henkisempään.

Kaiken tämän lisäksi kello on erittäin käytännöllinen ja tarvitsee vain yhden AA-pariston toimiakseen. Tästä kaunis käyttöesine omaan kotiin, mökille tai vaikkapa hauskaksi ja hieman erilaiseksi lahjaksi uuteen kotiin.

Tuotetiedot

Vastapäivään kulkeva seinäkello

  • Vastapäivään kiertävät viisarit ja kellotaulun numerot
  • Antiikkinen, vintagetyylinen kello
  • Virtalähde 1 AA paristo (ei mukana pakkauksessa)
  • Materiaali: Muovi
  • Halkaisija: 28,5 cm
2021-09-26T05:58:29+00:00