Tarvitsetko apua?

Väritettävät tabletit

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Väritettävät kaupunkikuvat tai maailmankartta niin ruokailu- kuin kirjoitusalustaksikin. Helppo ottaa mukaan ravintolaan tai vieraisille viihdyttämään perheen pienimpiä ruokailun aikana. Pakkauksessa on kuudella eri kuvituksella olevia tabletteja yhteensä 24 kappaletta, joten väritettävää riittää useampaankin ruokailuhetkeen.

Other customers bought

Kuvaus

Lasten viihdyttäminen ruokapöydässä on tehty entistä helpommaksi. Voit napata väritettävän tabletin ruokailualustaksi lapselle niin kotona kuin vaikka vieraisilla tai ravintolassa aterioidessakin. Myös lastenkutsuilla näistä hauskoista tableteista on paljon iloa ja niiden parissa aika kuluu useammallakin lapsella nopeasti.

Teemoiltaan tabletteihin on piirretty joko maailmakartta tai yksi viidestä suurkaupungista: Pariisi, New York, Tokio, Rio De Janeiro tai Lontoo. Lasten aika kuluu kuin siivillä ihmetellessä piirrettyjä kuvia kaupungeista tai kartasta ja värittäessä kuvia mieleisikseen. Ja mikäli rapatessa roiskuu ja tabletille läikkyy keittoa taikka aamupuurot, on tilalle helppo vaihtaa uusi tabletti, sillä pakkauksessa on 24 valmista väritettävää tablettia.

Näillä värityskuvilla helpotat omaa arkeasi tai piristät ystäviäsi, joilla on pieniä lapsia. Ruokailuhetkistä tulee rauhallisempia ja perheen pienimmilläkin riittää mielenkiintoista puuhaa aikuisten jutellessa keskenään.

Tuotetiedot

Väritettävät tabletit

  • Yhden tabletin koko 30 x 40cm
  • 24 arkkia kierrätyspaperista
  • 6 erilaista värityskuvaa (5 kaupunkia ja maailmankartta)
2020-12-01T05:36:29+00:00