Tarvitsetko apua?

Väritettävä pöytäliina

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Valkoinen pöytäliina ruudukon kera kutsuu kaikkia piirtämään ja maalaamaan liinaan kuvia. Miten ihanaa onkaan, kun yhdessä istutaan pöydän ääressä ja jokainen jättää oman kädenjälkensä pöytäliinaan! Pöytäliinan mukana toimitetaan kymmenen piirtämiseen soveltuvaa kynää ja jos pöytäliinan haluaa jälleen puhtaaksi, voi sen pestä pesukoneessa 40 asteen ohjelmassa. Sen jälkeen pöytäliinaa voi käyttää jälleen piirtämiseen ja vaikkapa ristinollan tai laivanupotuksen pelaamiseen! Tilaa tästä hauska, väritettävä pöytäliina lahjaksi tai ohjelmanumeroksi juhliin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Puuvillaisen pöytäliinan koko on 180 x 150 senttimetriä, joten siinä on mukavasti tilaa kaikenlaisille viesteille ja taideteoksille. Olisiko tämä oiva lahjaidea eläkkeelle jäävälle tai naimisiin menevälle työkaverille muilta kollegoilta? Jokainen saisi kirjoittaa pöytäliinaan kiitokset yhteisistä vuosista työkaverille tai elämänohjeita avioon astuvalle nuorelle parille. Syntymäpäiväjuhlissa vieraat voisivat kirjoittaa tervehdyksensä pöytäliinaan muistoksi kyseistä päivästä. Näissä tapauksissa pöytäliinaa ei varmastikaan enää puhtaaksi pestäisikään vaan liina jäisi muistoksi kyseistä päivästä.

Pöytäliinaan voi kirjoittaa kaikenlaisia viestejä perheenjäsenille tai illallisvieraille. Nimikylttien sijaan paikka saattaakin löytyä pöytäliinan viesteistä ja illan ruokalista on kirjoitettuna liinaan. Käyttökerran jälkeen pöytäliina pestään pesukoneessa ja viestit peseytyvät samalla pois, minkä jälkeen liina on taas valmis uutta käyttökertaa varten. Lastenkutsuilla ja lasten kanssa yleensäkin, tulee pöytäliinoja usein varjella. Tämän pöytäliinan kanssa niin ei ole vaan mukana toimitettavien kynien kanssa lapset voivat toteuttaa luovuuttaan ja piirtää ja maalata liinaa juuri siten, kuin he haluavat. Pöytäliinan värittäminen ja siihen kirjoittaminen on hauskaa puuhaa, johon usein liittyvät lasten lisäksi myös aikuiset. Tilaa joko omaan kotiisi tai lahjaksi lapsiperheelle!

Tuotetiedot

Väritettävä ja kuvitettava pöytäliina

  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Konepestävä, 40 asteen pesuohjelma
  • Koko: 180 x 150 cm
  • Toimitukseen sisältyy kymmenen väritykseen soveltuvaa kynää
2020-12-05T21:28:11+00:00