Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Väritettävä penaali

12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tähän penaaliin voi hyvillä mielin piirtää, kirjoittaa ja maalata kuvia. Penaalin mukana toimitetaan kymmenen erikoiskynää, joilla siihen voi tehdä merkintöjä, piirtää kuvia ja kirjoittaa vaikka muistiinpanoja. Ehkäpä penaalissa lukee tärkeän tapaamisen ajankohta, jotta tapaamista ei pääsisi unohtamaan. Tilaa tämä monikäyttöinen penaali lahjaksi esimerkiksi luovuutta rakastavalle koululaiselle tai opiskelijalle!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Jotkut oppivat paremmin, kun he luentoa kuunnellessaan samalla maalavat tai piirtävät jotakin, toiset oppivat kuuntelemalla ja osa kirjoittamalla muistiinpanoja. Tämä värityksen ja kirjoittamisen kestävä penaali on oivallinen koulutarvike piristämään koulupäivää tai tylsähköä luentoa. Penaaliin voi vieruskaverin kanssa kirjoitella vuoroin viestejä ja piirtää hauskoja kuvia. Kun penaali on täynnä kuvitusta ja halutaan taas puhtaaksi, pesukoneen 40 asteen ohjelmassa penaali puhdistuu ja se on jälleen valmiina uusiin kuvituksiin.

Käsilaukussa tällä pussukalla saattaa olla toinen käyttötarkoitus. Ehkä siinä kulkevat mukana päivittäin tarvittavat lääkkeet ja penaaliin voidaan näppärästi kirjoittaa kellonajat, jolloin lääkkeet tulee ottaa. Tai ehkä penaaliin on kirjoitettuna bussien aikataulut tai tärkeät puhelinnumerot, jos niitä yhtäkkiä tarvitseekin ja kaiken tiedon normaalisti omaava kännykkä on joko unohtunut tai kännykän akku on tyhjä. Tätä penaalia ei voi kutsua pelkästään penaaliksi vaan kyse on pikemminkin monikäyttöisestä pussukasta, joka sopii useaan eri käyttöön, niin lapsille kuin aikuisillekin. Autossa pussukka voi sisältää varapolttimot ja päällä on selkeä teksti, mikä polttimo on ajovaloihin ja mikä takavaloihin. Tämä nopeuttaa polttimon vaihtoa matkan päällä huomattavasti, kun ei tarvitse alkaa etsiä tietoa ohjekirjasta. Tilaa siis omansa lahjaksi koko perheelle!

Tuotetiedot

Väritettävä penaali

  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Konepestävä, 40 asteen pesuohjelmassa
  • Mitat: 23 x 15 cm
  • Toimitukseen sisältyy kymmenen väritykseen soveltuvaa kynää

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-16T20:25:02+00:00