Tarvitsetko apua?

Väritettävä harrastuskassi

17,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä pussukka sopii hyvin lapsille ja nuorille, jotka piirtävät mielellään. Valkoiseen, puuvillaiseen kassiin on painettuna harmaa, millimetripaperista tuttu ruudukko, joka helpottaa piirtämistä ja kirjoittamista kassin pintaan. Pussukan mukana toimitetaan kymmenen eriväristä ja vesiliukoista tussia, joiden avulla piirtäminen tekstiilipinnalle on hauskaa. Mikäli lopputulos ei miellytä tai jossain vaiheessa haluaa maalata uuden version, voi kassin pestä pesukoneessa ja sen jälkeen voi jälleen alkaa luomaan uutta taidetta puhtaalle kankaalle. Pussukkaa voi käyttää hyvin harrastuksissa tai kerhossa, sillä kassiin mahtuu vaikka jumppavaatteet ja sisätossut. Perheen eväsretkelle pussukkaan voi pakata pienet eväät ja juomapullon mukaan ja pussi kulkee kätevästi selässä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Väritettävään harrastuskassiin voi kätevästi kirjoittaa myös kassin omistajan nimen ja puhelinnumeron. Jos kassi unohtuu matkalla jonnekin, löytäjä voi helposti tavoittaa omistajan. Kassiin voi piirtää ja kirjoittaa vaikka joka viikko uudet kuvat ja tarinat, sillä pesukoneessa ne lähtevät helposti pois ja kassi on jälleen valmiina uudelle taiteelle. Kavereiden kanssa pussukkaa on hauska maalata yhdessä ja kymmenellä erivärisellä tussilla saa värikästä taidetta aikaiseksi. Tusseissa on jokaisessa kirjoituskärki molemmissa päissä.

Harrastuskassin päälle voi myös piirtää ja kirjoittaa, mitä kaikkea kassin tulee sisältää. Näin pienenkin lapsen on helppo aina tarkistaa, että kaikki tarvittavat ja mukana olleet esineet ovat pakattuna takaisin kassiin. Näin ei pääse mitään unohtumaan. Kassin koko on 34 x 45 senttimetriä ja se on suljettavissa helposti kahdella punaisella nyörillä. Tilaa tästä lahjaksi hauska, väritettävä kassi lapselle tai nuorelle, joka pitää maalaamisesta ja piirtämisestä!

Tuotetiedot

Väritettävä harrastuskassi

  • Värit: valkoinen pohja, harmaa ruudukko, nyörit punaiset
  • Mitat: 34 x 45 cm
  • Paino: 220 g
  • Toimitukseen sisältyy kymmenen väritykseen soveltuvaa kaksipuolista kynää
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Konepestävä, 40 asteen pesuohjelma
  • Huomioitavaa: ei rumpukuivausta
2020-11-28T21:36:07+00:00