Tarvitsetko apua?

Värikäs Rakkaus Castle kaiverrus - punainen

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä on Paino: Suuri, massiivinen rakkaus lukko haluttu väri on ihanan romanttinen ele suuri merkitys! kaksi nimeä ja jona toinen sininen, vaaleanpunainen tai punainen pinta korkealaatuisten riippulukko kaiverrettu, niin kiinnitä se tukevasti kaiteiden ja heittää avaimen veteen. Heikot polvet mukana!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Merkki siitä, että kuuluvat yhteen, että mikään kaksi ystäville toisistaan ​​voi ratkaista: yhteinen rakkaus Castle on ele suuri symbolinen arvo! Tässä väri variantti, linna on suhteellisen suuri ja massiivinen; joko sininen, vaaleanpunainen tai punainen alue lukkorungon sydän hulmuten bändi kaiverrettu - ja tässä molemmat nimet valinta sekä päivämäärä.

Täysin toimiva, vaikuttava linna on perinteisesti suljettu sillan kaide yli joen, sitten myöhemmin luovutti avaimen vettä. Osoitamme toisiamme kuinka turvallinen sinulle rakkautta. Joka ymmärrettävästi päässä kaunis rakkauden lukko heti pidä erillisiä, vaikka kotona on hyvä paikka se.

Katseenvangitsija on kaunis, henkilökohtainen sydän kaiverrettu sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin rakkaudesta kuten Ystävänpäivä tai vuosipäivä. Niille, joiden rakkaus on vahvempi kuin marmori, kivi ja rauta!

Tuotetiedot

Värilliset Rakkaus Castle kaiverrus

punainen
erikoismerkkejä, - jossa kaiverrus
plus pieni sydän sivussa
täysin toimiva
3 avainta
Mitat: 8,3 x 3,8 x 1,9 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-10T09:39:26+00:00