Tarvitsetko apua?

Värikäs muffiniteline

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Eikö olekin itsestään selvää, että jos uhraat aikaa ja luovuuttasi upeiden leivonnaisten tekemiseen, tarjoiluastiankin on oltava vähintään yhtä näyttävä? No nyt on: tämä värikäs, kolmikerroksinen muffiniteline saa leivoksesi, cup cakesi ja mokkapalasi näyttämään entistä upeammilta. Silmänruoka on vähintään yhtä tärkeä asia kuin makukin, ja nyt voit tarjoilla herkut ansaitsemaltaan telineeltä. Tilaa tämä kaunis tuote omaan keittiöön tai lahjaksi ystävälle – varma lahjaonnistuminen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Muffinit ja cup caket ovat leivonnaisista kenties herkullisimmat, ja cup caket ovat näyttävyydessään vielä aivan omassa kastissaan. Niiden rakentamisessa on vain mielikuvitus rajana: ehkä kermakreemi värjätään vaaleanpunaiseksi, ehkäpä päälle ripotellaan nonparelleja tai rouhitaan hieman suklaalastuja? Jokainen cup cake saattaa olla hieman oman näköisensä, ja esimerkiksi iltajuhlien jälkiruokana ne ovat erinomaisia: silmänruokaa ja makua samassa paketissa! Mutta mistä cup caket ja muffinit voisi tarjota ilman, että niiden näyttävyys kärsii? No tietenkin tästä hulppean hienosta telineestä. Siihen on mahdollista kasata leivonnaisia kolmeen kerrokseen ja omiin osastoihinsa, jotka erottuvat toisistaan pienillä väliseinillä. Upean kokonaisuuden täydentävät runsaat ja kirkkaat värit: on kultaa, ruskeaa, kukkien kirjavuutta ja hopeista näyttävyyttä. Voit miltei kuvitella tämän telineen 1800-luvun hienostojuhlien noutopöytään! Telineessä on tilaa yli kymmenelle leivospalalle, ja tämän telineen myötä leivoskahvit onkin entistäkin mukavampi tarjota sukulaisille tai ystäville. Lahjana värikäs muffiniteline toimii toki erinomaisesti vaikkapa tupaantuliaisena siskon tai veljen uuteen kämppään tai vanhemmille mutkattomana annettavana. Kenties täytät telineen valmiiksi ja ilahdutat ystävääsi makoisalla ja näyttävällä lahjalla! Tilaa nyt – oiva lahjaidea!

Tuotetiedot

* kolme kerrosta * tilaa 12–15 normaalikokoiselle muffinille tai cup cakelle * materiaali: pahvi * mitat (rakentamattomana): 1,2 cm x 32 cm x 36 cm
2021-01-19T23:05:03+00:00