Tarvitsetko apua?

Väriä vaihtava pikselisydänmuki

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Aamukahvin- tai teen juominen on monelle pyhä hetki, jolloin kaiken pitää olla täydellistä. Erityisen tärkeässä roolissa on tietenkin muki, jonka täytyy miellyttää silmää ja ennen kaikkea tuntua hyvältä kädessä. Mikset siis tekisi tästä tärkeästä hetkestä vielä paremman investoimalla uuteen mukiin? Eikä mihin tahansa sellaiseen, vaan väriä vaihtavaan pikselisydänmukiin! Mukin täyttyessä kuumasta juomasta, sydän muuttaa väriä mustasta punaiseen. Kaikille kahvihirmuille ja tee-faneille!

Other customers bought

Kuvaus

Ilman piristävää kahvia tai lämmittävää teetä voi olla hyvin vaikeata saada päivä lähtemään käyntiin. Töissä silmät eivät meinaa pysyä auki, vaikka kuinka yrittäisi skarpata. Eikä nokosia oikein kehtaa ottaa, sillä pomo saattaa pomppia huoneeseen minä hetkenä hyvänsä. Aamukahvista- tai teestä ei siis kannata tinkiä, sen oppii kantapään kautta. Ja kannattaa ehdottomasti nähdä vaivaa sen eteen, että aamupuitteet ovat kohdallaan.

Täydellisen energiantankkaushetken luot väriä vaihtavan pikselisydänmukin avulla. Muki saattaa hetken aikaa näyttää tavalliselta mukilta, mutta odotapas, kunnes kaadat siihen kuumaa juomaa. Yhtäkkiä mukia koristava musta sydän muuttuukin punaiseksi kuin kameleontti konsanaan! Tämä temppu saa varmasti katseet kääntymään, olitpa sitten työpaikan taukohuoneessa tai kotona keittiössä.

Juoman kylmentyessä tai mukin ollessa tyhjä, sydän saa taas alkuperäisen värinsä takaisin. Tietenkin voi myös olla reilu, ja antaa mukin muille perheenjäsenille tai työkavereille käyttöön. Tällä tavoin he muistavat, että heistä välitetään. Mukin pikselisydän on retroa parhaimmillaan, sillä se vie ajatukset vanhoihin tietokonepeleihin kuten Minecraftiin. Niinpä se sopii loistavasti kaikille, jotka mielellään viettävät aikaa pelien lumotussa maailmassa.

Tuotetiedot

  • mukin kuvio on maalattu termomusteella, joka muuttaa väriä mukin lämpötilan muuttuessa.
  • 11 x 10 x 11 cm
2023-12-10T15:20:15+00:00